ŠOK OBJAVA O TRUDNOĆI! Krvarile su mi grudi, a na Instagramu svi ćute o OVOME! Bivša manekenka i košarkašica izazvala LAVINU KOMENTARA

Ona je pute instagrama, na kom je, kako kaže sve uvek lepo, u pismu koje je objavila do detalja objasnila kroz šta je prolazila u prvoj trudnoći, kao i posle nje, a i o tome kako se sada oseća.

Nataša Vukoje
Nataša Vukoje, Foto: Screenshoot Instagram

Nataša Vukoje često na pomenutoj društvenoj mreži postavlja fotografije i objave za koje uglavnom dobija pohvale. Ovoga puta njeno pismo je za samo nekoliko sati dobilo na hiljade lajkova, a komentari poput "ovo mi je baš trebalo danas" su se nizali jedan ispod drugih, piše Blic.

 

Njeno pismo prenosimo u celosti.

Dragi moji, a da malo pričamo o onome o čemu se najčešće ćuti na Instagramu?

Postoje definitivno teme koje se preskaču, ne mislim sa lošom namerom, ali iz želje da svi živimo bolje, lepše, srećnije... Imam osećaj kao da često zaboravimo realnost, ili makar o njoj ne pričamo, pa mislimo da je kod drugog bolje nego kod nas.

Odmah da vam kažem, ja na svoj profil kačim fotografije koje se meni dopadaju, i verujem da će uvek biti više nasmejanih nego ozbiljnih... Ali to nikako ne znači da u mom životu nema ozbiljnih, tužnih, teških situacija... Ajmo sada o trudnoći. Pogledajte OVDE sa kim je Nataša danas u braku.

Nataša Vukoje
Nataša Vukoje, Foto: Screenshoot Instagram

- Da li ste znali da sam se u prvoj trudnoći ugojila 22kg.

- Da li ste znali da su me bradavice toliko pekle i krvarile na početku dojenja, da sam bila tvrdoglava kao magarac i da nisam htela da odustanem!

- Da li ste znali da sam imala neki hormonski poremećaj u prvoj trudnoći da mi je celo lice bilo u bubuljicama.

- Mislite da mi sve ovo nije prolazilo kroz glavu na početku druge trudnoće??? - Da li znate da imam proširene vene? E pa sada u trudnoći vidim da se još više šire, i na levoj nozi pucaju kapilari - napisala je Nataša.

Bivša košarkašica je objasnila i da li je poenata ne ugojiti se i biti lepa na slikama.

- Čak i celulit se više veže na levoj nego na desnoj nozi, upravo zbog tog problema.

I zato vam sada kažem, ne sudite i ljudima po fotografijama. Ja vam neću pokazati svoje vene, kapilare i celulit jer mislim da nema potrebe, ali sve to imam. Ne poredite svoje živote sa drugima, jer možda baš vi imate blago koje oni nemaju - napisala je u svom pismu Nataša i dodala:

- Trudnoća je dar, i telo se manja, kao sastavni deo tog dara. Da li ćete se ugojiti? Hoćete! Da li ćete smršati? Hoćete. Ne maltretirajte sebe poređenjem sa drugima koji su se ugojili 7kg i pričaju da je to divno. Za njihovo telo možda da, za vaše ne.

Nataša Vukoje
Nataša Vukoje, Foto: Screenshoot Instagram

Vodite računa o sebi, o vašim potrebama. Ni jedan organizam nije isti, i svi mi na različite situacije reagujemo drugačije.

Lepo je gledati u nekoga i diviti mu se, ali ne i maltretirati sebe poređenjenjem sa drugima. CILJ trudnoće nije da se što manje ugojite! Nego da budete zdrava mama, koja će biti zadovoljna i srećna da svom detetu pruži najbolje.

 

Zato je ovaj post realan, ne klasičan Instagramski. Da razbijemo tu monotoniju idealnosti koja iskreno mislim da ne postoji. Samo je pitanje ko se idealno prilagođava promenama, na telu, u životu, u glavi, emocijama, hormonima...

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi