NEMOJTE ĆUTATI, OGLASITE SE! Kristina Kovač javno prozvala Aleksićeve bivše učenike, među njima je i ovaj poznati glumac! (FOTO/VIDEO)

Naša pevačica i kompozitorka je zgranuta onime što se desilo mladoj Mileni, te je apelovala na glumce koji su bili deo škole Miroslava Aleksića da se oglase povodom trenutne situacije

Nekoliko devojaka, od kojih su neke maloletne, prijavilo je policiji da ih je navodno silovao ili seksualno uznemiravao Miroslav Mika Aleksić, čuveni vlasnik škole glume. Jedna od njih je renomirana mlada glumica Milena Radulović (26), koja gradi karijeru i u Rusiji, gde je za godinu dana snimila film i dve serije.

Ona i mnoge devojke koje su pohađale istu školu su rešile da stanu na put s*ksualnom zlostavljanju i javnom progovorile o onome što im se desilo. Javnost je šokirana detaljima koji su obelodanjeni, a sada je reči podrške mladoj glumici uputila i Kristina Kovač.

Poznata kompozitorka je ovim povodom istakla i da je upoznala brojne glumce koji su bili deo Aleksićeve škole i da je neophodno da se oglase povodom onoga što je zadesilo njihovu koleginicu.

Kristina Kovač objava
Kristina Kovač objava, Foto: Printscreen/ Twitter

U Mikinoj grupi sam upoznala Žareta, Đuričkog, Hadžimanova, Bojanu Maljević i mnoge druge koji su tamo bili od malena.Koliko god da ih je ovo gurnulo u mentalnu agoniju, bio bi red da se oglase, jer ćutanje u ovakvom trenutku ne deluje preterano empatično. Samo kažem – napisala je Kristina Kovač na svom Tviter nalogu.

Više o šokantnoj ispovesti Milene Radulović pročitajte OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi