MASKIRA SE DA GA NIKO NE PREPOZNA Komšije Miloša Bikovića otkrile kakav je glumac kada misli da ga ne gledaju! IZNENADIĆETE SE

Ovakvog ga niko nije zamišljao...

Miloš Biković
Foto: Dejan Briza

O privatnom životu talentovanog Miloša Bikovića malo se zna, osim činjenice da se zabavlja sa uspešnom manekenkom Barbarom Tatalović već više od godinu dana. Kako bismo saznali kakav je privatno i da li je sličan likovima koje tumači u filmovima i predstavama, uputili smo se u kraj u kojem Biković stanuje kada je u Beogradu.

Njegovi susedi su otkrili da ga ne viđaju toliko često, verovatno jer većinu vremena provodi u Rusiji i na snimanjima. Međutim, kada je u prestonici, ne uspeva da promakne svojim komšijama, iako pokušava da bude neprimetan.

"Video sam ga nekoliko puta. Nisam bio siguran da li je to on, jer je bio praktično maskiran. Verovatno nije želeo da ga ljudi prepoznaju. Samo je užurbano prošao, noseći naočare za sunce", rekao je Milošev komšija Igor.

BIKOVIĆ U VELIKOM POLITIČKOM INTERVJUU Iskreno rekao šta misli o predsedniku Vučiću, a onda snažno ZAVAPIO! Njegova poruka Vladi odjekuje Srbijom!

Miloš Biković
Foto: Dejan Briza/Alo!

Prodavac iz radnje u glumčevoj ulici otkrio je da je Biković pozitivan kada kupuje i da nije umišljen:

"Dolazi sam, nikad ga nisam video sa devojkom. Kupuje razne stvari i ponaša se kao sav normalan svet. Nikad nije bio namršten i uvek je ljubazan."

BIKOVIĆ POSLAO SNAŽNU PORUKU BRAĆI RUSIMA Uz sliku iz filma "Balkanska međa" stoje reči koje odzvanjaju: Molim vas, nemojte zaboraviti...

Da je Miloš vedar i raspoložen, potvrdio nam je i konobar iz susednog kafića, koji ga je nekoliko puta sretao.

"Nikad nije sedeo u kafiću dok sam bio u smeni, ali sam ga video kako prolazi ispred. Bio je sa prijateljima, vidno raspoložen i nasmejan, ali u žurbi. Deluje mi kao skroz opušten čovek", zaključio je konobar Darko.

ŠOK INTERVJU! Miloš Biković progovorio o kolegama, ulogama i privatnom životu! O ovome NIKADA NIJE PRIČAO!

Miloš Biković
Foto: Tanjug

Poznat po svom istančanom stilu i ukusu za odevanje gde god da se pojavi, Biković se nalazi u centru pažnje. Osim što ima manire, odiše prefinjenošću.

"Imala sam priliku samo jednom da vidim Miloša, iako često boravim u njegovom kraju. Tom prilikom on je bio besprekorno odeven, izuzetno je lepo izgledao, vidi se da baš ima stila", otkrila je jedna mušterija u frizerskom salonu, koji se nalazi u blizini Bikovićeve zgrade.

"BOLJE PUŠTAJTE MUZIKU DJ ŽEKSA NEGO RIJALITIJE" Miloš Biković na Pinku progovorio o Željku Mitroviću, državnoj bezbednosti, politici... Šok intervju bez dlake na jeziku!

BONUS VIDEO:

NOVA EMISIJA SAMO NA ALO.RS! Ceca se UDAJE?! Evo ko je osvojio njeno srce!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi