Miloš Biković
Dejan Briza
Miloš Biković

Dejan Briza

Foto: Dejan Briza

PROČITAJTE JOŠ:

NE SMEMO SE ODREĆI KOSOVA! Ono je privremeno pod okupacijom! Biković OTKRIVA kako treba rešiti kosovsko pitanje!

Njegovi susedi su otkrili da ga ne viđaju toliko često, verovatno jer većinu vremena provodi u Rusiji i na snimanjima. Međutim, kada je u prestonici, ne uspeva da promakne svojim komšijama, iako pokušava da bude neprimetan.

"Video sam ga nekoliko puta. Nisam bio siguran da li je to on, jer je bio praktično maskiran. Verovatno nije želeo da ga ljudi prepoznaju. Samo je užurbano prošao, noseći naočare za sunce", rekao je Milošev komšija Igor.

Miloš Biković

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!

Prodavac iz radnje u glumčevoj ulici otkrio je da je Biković pozitivan kada kupuje i da nije umišljen:

"Dolazi sam, nikad ga nisam video sa devojkom. Kupuje razne stvari i ponaša se kao sav normalan svet. Nikad nije bio namršten i uvek je ljubazan."

Da je Miloš vedar i raspoložen, potvrdio nam je i konobar iz susednog kafića, koji ga je nekoliko puta sretao.

"Nikad nije sedeo u kafiću dok sam bio u smeni, ali sam ga video kako prolazi ispred. Bio je sa prijateljima, vidno raspoložen i nasmejan, ali u žurbi. Deluje mi kao skroz opušten čovek", zaključio je konobar Darko.

Miloš Biković

Tanjug

Foto: Tanjug

Poznat po svom istančanom stilu i ukusu za odevanje gde god da se pojavi, Biković se nalazi u centru pažnje. Osim što ima manire, odiše prefinjenošću.

"Imala sam priliku samo jednom da vidim Miloša, iako često boravim u njegovom kraju. Tom prilikom on je bio besprekorno odeven, izuzetno je lepo izgledao, vidi se da baš ima stila", otkrila je jedna mušterija u frizerskom salonu, koji se nalazi u blizini Bikovićeve zgrade.

BONUS VIDEO:

NOVA EMISIJA SAMO NA ALO.RS! Ceca se UDAJE?! Evo ko je osvojio njeno srce!