Danica Maksimović
Printscreen
Danica Maksimović

Printscreen

Danica Maksimović, Foto: Printscreen

Komšiluk poznate glumice Danice Maksimović može samo da pretpostavlja šta se dešava u njenom velikom dvorištu iza ograde, a ono što ističu je da je Danici njen izabranik najveća podrška i da su kad izađu na ulicu vrlo ljubazni i kulturni.

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

Glumica raskošne lepote i neukrotivog karaktera Danica Maksimović sa suprugom Todorom Lolićem stanuje na obodu beogradskog naselja Zvezdara još od kada je njihov sin, danas uspešni reditelj Miloš Lolić bio mali. Za glumicu i njenog supruga ceo komšilik kaže da su komšije za poželeti.

Danica Maksimović

Screenshoot Instagram

Danica Maksimović, Foto: Screenshoot Instagram

- Njima dolazi svaki dan jedna žena koja im pomaže u kući sve što treba. Čisti, kuva, pegla... šta joj kažu, to radi. Prema njoj su fini i dobri. Ona ih svuda hvali.

Komšinica Rada je udovica i Danica je od smrti njenog supruga pre skoro dve godine još brižljivija prema njoj.

Danica Maksimović

Printscreen

Danica Maksimović, Foto: Printscreen

 

- Njihov Miloš je majkin ponos. Uvek je imao neka interesovanja i školovao se. Došli su u komšiluk iz Malog Mokrog Luga gde su ranije stanovali. Kupili su kuću od Todinih tetke i teče. Danica i ja pričamo o običnim stvarima, najčešće o deci. Ona se ne ponaša kao zvezda, već kao obična žena, ali nema mnogo vremena za druženje. Imala je sreću da sretne divnog muža koji nije iz njene branše, ali sve razume i sa šalom se suočava i sa problemima. On i ja smo bili jedan tandem, a Danica i moj suprug drugi. Šalili smo se Toda i ja da je njima lako sa nama.

Zanimljivo je da prodavačica koja radi mesecima u obližnjoj prodavnici, u istoj ulici gde je i Daničina kuća, nikada nije videla glumicu uživo. Zna da tu stanuje, ali ističe da ona ne pazari kod njih.

 

 

Danica Maksimović

instagram

Danica Maksimović, Foto: instagram

 

Gospodin Buda koji stanuje u blizini kaže za glumicu da je često odsutna od kuće i da veruje da je za nju dom oaza mira koju posećuju samo odabrani prijatelji i komšije koje se mogu pobrojati na prste jedne ruke.