Petrući
Alo!
Petrući

Alo!

Foto: Alo!

Komemorativni skup povodom smrti glumca Branislava Petruševića Petrućija koji je preminuo u subotu, 9. novembra, održava se u Kamenoj sali Radio Beograda.

PROČITAJTE JOŠ:

Branislav će biti sahranjen danas u 13 časova na Novom groblju u Beogradu.

Supruga Nada i sinovi Mateja i Marko primaju saučešće od familije, kolega i prijatelja koji su došli da slavnom glumcu odaju poslednju počast.

Petrući

K. Lazarević/Alo!

Foto: K. Lazarević / Alo!

Nadina tuga jasno se ocrtava na njenom licu, a sinovi su sve vreme uz majku, grle je i bodre.

Petrući

K. Lazarević/Alo!

Foto: K. Lazarević / Alo!

Još fotografija sa komemoracije pogledajte u galeriji:

Od velikog prijatelja prvi se oprostio Mićko Ljubičić:

"Suviše je ostavio radosti i sreće iza sebe da bismo samo pamtili ovaj trenutak. Upoznao sam ga '83 godine za onim tamo stolom. Bio je veliki perfekcionista, mislio je da nikada nije dobro uradio. Mislim da smo napravili preko 1.000 predstava zajedno, a ukupno 20 godina proveli smo zajedno. Mi se ovde ne opraštamo samo od njega, već se opraštamo od čitavog niza likova koje nam je on podario. Bio je rođeni glumac, i to glumac koji nije dovoljno iskorišćen, nije dovoljno prepoznat kao glumac. Mislim da su imitacije bile previše atraktivne i zasenile su onaj drugi deo, a to je ta karakterna gluma koju je on i te kako umeo i mogao da donese. Ubeđen sam da od svega što je radio najviše uživao u tome da nasmeje ljude i u tome je i uspevao. Hvala vam.", rekao je Mićko u svom oproštajnom govoru i izazvao suze kod prisutnih.