Kćerku Anice Dobre znamo svi sa malih ekrana: Vuk Kosić ju je oborio s nogu, a pored glume ovo je njena velika STRAST!

Detalji o mladoj glumici...

Mina Sovitć
Foto: Instagram/printscreen

Mina Sovtić, krenula je stopama svoje majke Anice Dobre. Mladu glumicu šira javnost upoznala je u serijama "Koreni", "Žigosani u reketu", "Dug moru", a prvo iskustvo imala je u "Ubicama mog oca".

Aničina naslednica svojevremeno je ispričala detalj sa snimanja popularne serije gde je doživela prijatno iznenađenje od kolege Vuka Kostića.

Mina Sovitć
Foto: Instagram/printscreen

- Moje prvo iskustvo u seriji bilo je kada smo snimali „Ubice mog oca“. Glumila sam tada s Vukom Kostićem. Sećam se da mi je za kraj scene poklonio cvet za sreću, kakav car - ispričala je tada Sovtićeva za domaće medije.

Međutim, iako se za svoje godine ostvarila više nego drugi mladi glumci, mnogima je prva pomisao na Minu njena majka, legendarna glumica Anica Dobra.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by srpski.glumci 🎬 (@srpski.glumci) on

-  Ne znam da li je lakše ili teže tako, jer samo znam za ovu poziciju. Ne znam kakva bi bila situacija da to nije slučaj. Sve ima svojih prednosti i mana. Nešto jeste došlo lakše, a za nešto sam morala više da se pomučim, pa sve to na kraju dođe u balans – priznaje Mina za "Ženu Blic".

Sovtićeva je planirala da se bavi režijom, život ju je usmerio na glumu, pa se tako danas raduje svakoj novoj ulozi. Pored umetničkog angažmana, velika ljubav mlade glumice su životinje, što se može videti i po njenim objavama na društvenoj mreži Instagram.

Mina Sovitć
Foto: Instagram/printscreen

– Spasavam životinje s ulice i više ne znam šta da radim jer ne znam gde da ih smestim - istakla je svojevremeno Mina.

Fotografije naslednice Anice Dobre pogledajte u našoj galeriji.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi