Katarina Radivojević
Alo!
Katarina Radivojević

M.Jošida

Katarina Radivojević , Foto: M.Jošida

U razgovoru za "Alo!, Katarina otkriva koliko joj je bilo teško da postigne uspeh u Srbiji, zašto još nije osvojila Ameriku i koliko joj laska kada za nju kažu da je najlepša srpska glumica.

PROČITAJTE JOŠ:

- Amerikanci nisu gledali "Zonu Zamfirovu", a da jesu, možda bih i ostvarila holivudsku karijeru. Ali radim na tome, jer znam koliko je to težak i mukotrpan proces. U svojoj zemlji sam postigla uspeh posle deset godina bavljenja glumom, ne vidim zbog čega bi moj put bio kraći u Americi. Kada odete u drugu zemlju, treba vam vremena da uspostavite kontakte, da upoznate ljude... Ništa ne možete da dobijete na brzaka, pogotovo ako igrate na veliko. A ja ne igram na malo - kaže Katarina, koja važi za našu najlepšu glumicu.

Katarina Radivojević

Alo!

Katarina Radivojević, Foto: Alo!

- Kada zađete u godine u kojima sam ja, to vam nije imperativ, niti je lepota karta na koju želite da igrate. Pametna žena igra na druge stvari, jer fizički izgled ne može da bude nešto što nas isključivo određuje. Neophodno je da se edukujete, morate da znate kako da se ponašate, važno je da imate životnog iskustva - kaže glumica, na čiju lepotu nisu ostali imuni ni stranci. 

- Englezi i Amerikanci nisu imuni na slovensku lepotu, ali su za ženama sa ovih prostora ludi Jevreji i Rusi - kaže glumica, koja je oduvek krila privatni život.

- Moja privatnost je moja stvar, uživam u njoj i zbog toga nemam profil ni na Fejsbuku ni na Instagramu - kaže Katarina. 

Komentari (3)

VB

21.11.2018 07:54

Nije ona naša najlepša glumica!

LidijaLidi

21.11.2018 08:38

Ti ostara Katarina dok cekas da postanes Hollywood star. Pazi da ne zavrsis sama i zaboravljena, vrati se kuci.

Bog

23.11.2018 11:48

Kako kad si nifomanka alooo breee