Jevtić započeo služenje kazne zbog obljube maloletnika!

Glumac Goran Jevtić je osuđen za nedozvoljene polne radnje nad maloletnikom u martu ove godine - izvršenje presude kasnilo zbog korone

Goran Jevtić
Foto: Alo!/Dejan Briza

Glumac Goran Jevtić optužen je da je pre četiri i po godine u toaletu Narodnog pozorišta u Somboru obljubio maloletnika, tokom žurke koja je upriličena povodom manifestacije "Pozorišni maraton".

Viši sud u Somboru je u oktobru prošle godine prvo osudio glumca na deset meseci zatvora, ali je odluka preinačena nakon što je Jevtićev branilac podneo Vrhovnom kasacionom sudu zahtev za zaštitu zakonitosti. Po nalogu tog suda, Viši sud u Somboru je preinačio svoju raniju odluku i odlučio da glumac Goran Jevtić (41) kaznu od 10 meseci služi u kućnom pritvoru.

Goran Jevtić
Foto: Alo!/Dejan Briza

Jevtić je tek prošlog meseca počeo s odsluženjem kazne u stvom stanu.

"Jevtiću je pre nekoliko nedelja naloženo da mu kazna o kućnom pritvoru stupa na snagu. Svi planovi o pozorištu su mu pli u vodu. Sve do marta i početka vanrednog stanja u zemlji radio je u Centru za kulturu Smederevo. Poslednje što je trebalo da igra je predstava 'Kad je Niče plakao', koju je sam režirao, ali mu je korona stala na put", rekao je neimenovani izvor.

Jevtić ima dva slobodna sata dnevno da obavi sve željene aktivnosti, bilo one vezane za posao, rekreaciju ili nešto treće.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi