Jelena Veljača
Printscreen Instagram
Jelena Veljača

Printscreen Instagram

Jelena Veljača, Foto: Printscreen Instagram

Jelena Veljača, hrvatska glumica koja se nedavno preselila u Beograd prvenstveno zbog poslovnih obaveza objavila je sliku svoje ćerke na društvenim mrežama a onda dobila šokantan komentar.

Naime, pored slike ćerke Lene među haštagovima bio je i #beograđanka, što je očigledno nekom zasmetalo.

"Ko je to, mala Srpkinja? Jel to beogradsko dete", pitao je jedan od pratilaca a Jelena mu je vrlo kulturno odgovorila. Zbog njenog odgovora aplaudira ceo Balkan!

Jelena Veljača, dete, ćerka

Printscreen Instagram

Jelena Veljača, dete, ćerka, Foto: Printscreen Instagram

"To je dete koje se preselilo u drugu državu zbog posla oba roditelja, prolazi kroz velike životne promene s 2 godine i 8 meseci, jako sam ponosna na nju kako stabilno hoda kroz novi vrtić, novi grad, novu bejbisiterku, nove prijatelje i novi jezik i veselim se svakom njenom uspehu, pa i tome što govori "moje drugarice" i što s veseljem ide u vrtić i bira odeću za isti. Jednako bih se veselila i da smo u Tokiju, i pisala bih #japanesegirl jer kao svaka majka kojoj je dete na prvom mestu strepim pred svakom promenom koja Lenu može emotivno uzdrmati i slavim svaki njen uspeh. A vaša insinuacija da je biti "mala Srpkinja" nesto ružno je za mene neprihvatljiva", napisala je Jelena a onda dodala:

"Ni jedna nacija sama po sebi nije ružna ni zla, ni dobra ni lepa. Lena je Hrvatica u Bg-u, ali se iskreno nadam da će iznad svega biti dobro dete i dobra žena i građanka sveta, te velikodušna i otvorena prema svima. Rat je užasna stvar, jasno je ko je gde i kada bio agresor, ali to nema baš nikakve veze s mojim detetom, njenim drugarima i 2018. godinom u kojoj mi krećemo u drugu nedelju vrtića. Smatram vaše pitanje stravično nepristojnim", završila je glumica i oduševila sve svoje pratioce.

Komentari (5)

влада

30.08.2018 20:34

а ко је био агресор?

nada

30.08.2018 21:47

@влада - Vlado to nema veze sa detetom ! Imas li ti uopste mozga kada citas clanak ili tek tako lupetas ?

nada

30.08.2018 20:36

Nedirajte decu ma cija su jer su ona ovako mala neiskvarena bica !!!!!!!!!!!! Ako druge ne postujete nece ni oni vas !

vlada

30.08.2018 20:49

bravo gospodjo, dosta je više mržnje i zlobe

djenka

30.08.2018 22:27

" jasno je ko je gde i kada bio agresor"? Pretpostavljam da gospodja misli na "Oluju" i proterivanje 250.000 Srba...