Jelena Velkovski
PrntScrn

Vest koja je juče potresla Srbiju, ali i ceo region danas dobija svoj nastavak...

Glumica Jelena Velkovski uključila se u emisiju "Dobro jutro" na televiziji Pink i otkrila javnosti nove detalje:

- Mislila sam da će mi biti čast da budem deo te škole, kada sam se tek upisala. Nakon par njegovih komentara sam otišla u drugu školu glume koja mi je mnogo više prijala. Razlog da odem od njega nakon samo mesec dana bilo je njegovo ponašanje i disciplinske mere koje je preduzimao. Izuzetno je strog ima način rada koji mi nikako od samog početka nije prijao, ovo je jedna nova dimenzija i volela bih da nadležni organi rade svoj posao - rekla je Jelena i dodala:

- Svi znaju da je to njegov sistem, neki su verovali da je to čeličenje, ali to nema veze sa ovom situacijom koja je aploltuno nedopustiva . priznala je glumica i potvrdila da su roditelji bili isključeni iz rada:

Jelena Velkovski

PrntScrn

Jelena Velkovski, Foto: PrntScrn

- Istina je da su roditelji bili isključeni iz rada. Imala sam 12 godina i u tom momentu po njegovoj priči je bilo opravdano da oni nemaju šta da traže. Dok smo mi bili sa takvim pedagogom i pogađali školu "elitnu"za kakvu je njegova važila 

- Javila sam se kao podrška, jer ne smemo da ćutimo, svaka treća devojčica i svaki sedmi dečak su zlostavljani od nekoga kaže statistiika. Jako je važno podizanje svesti i pričanje o ovakvim situacijima, žrtve ne treba da osećaju krivicu i strah. Ja radim sa decom i znam kolika je njhova ljubav i poverenje i strašno je kada ih neko na bilo koji način zloupotrebu - zaključila je mlada glumica.

PROČITAJTE JOŠ: