Jelena Bačić Alimpić
printscreen
Jelena Bačić Alimpić

printscreen

Jelena Bačić Alimpić, Foto: printscreen

Pročitajte još:

Dunja Alimpić u februaru ove godine napunila je 18 godina, a iako ne voli javno da eksponira svoje naslednike, Jelena nikada nije krila koliko je ponosna na ćerku i starijeg sina Marka, koji mnogo ulažu u svoje obrazovanje.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jelena Bacic Alimpic (@jelena_bacic_alimpic) on Nov 19, 2018 at 1:50pm PST

Kako je sama voditeljka istakla u pojedinim intervjuima, Dunji izuzetno idu od ruke strani jezici, interesuje je psihologija, ali se oduvek zanimala i za modu, te se sa 14 godina otisnula u manekenske vode.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jelena Bacic Alimpic (@jelena_bacic_alimpic) on Oct 27, 2018 at 2:56am PDT

- Dunja je kao sasvim mala bila naprosto nemoguća. Hiperaktivna, nije prespavala čitavu noć skoro do svoje treće godine, a ni danas nije spavalica. Njen pubertet turbulentniji je jer je ona vrlo emotivna, empatična i osetljiva. Ponekad ume da povisi ton što me posebno iritira, ali zna da proceni granicu do koje može da ide. Bez obzira na svoje lude godine, sigurna sam da će i Dunja, kao i Marko, stasati u predivnu osobu. Najveći kompliment koji sam dobila za oba svoja deteta jeste da su lepo vaspitana - rekla je voditeljka svojevremeno.

 

Komentari (3)

nedjo

20.11.2018 14:53

pomolimo se da nema smeh kao majka

TANJA

20.11.2018 19:45

Ne vidim da je Dunja ista mama.Jelena je prirodno lepa zena.Obrazovana i vrhunski voditelj.Trebala je samo da radi ozbiljnije emisije.Njen nivo nisu pevaljke i pevaci.Jelena ima potencijale za ozbiljnije emisije.

djura

21.11.2018 09:08

svaka cast Jeleni. zena na mestu, kulturna,obrazovana. ako i njena cerka krene njenim stopama bice ok. sve pohvale