EKSKLUZIVNI PAPARACO! Operska diva puni baterije pred ulazak u parlament: Jadranka fura bikini u sedmoj deceniji!

Opersku divu Jadranku Jovanović (62) paparaco „Alo!“ uslikao je u jednom hotelu na Fruškoj gori, gde je zajedno sa svojom mamom uživala na bazenu!

S obzirom na to da Jadranka broji sitno do početka rada srpskog parlamenta, čiji će član biti i u narednom sazivu, ona je rešila da se maksimalno opusti i nabaci boju kako bi zasenila sve ostale koleginice u parlamentu.

Jadranka Jovanović
Foto: Alo!

Vitka i preplanula, Jadranka se sunčala i ispijala limunadu zajedno sa majkom koja joj je pravila društvo, a da je dobra ćerka, svedoči činjenica da je sve vreme obigravala oko nje i trudila se da joj ništa ne fali.
U atraktivnom crnom kupaćem kostimu, koji je istakao njenu figuru na kojoj bi joj pozavidele i znatno mlađe žene, Jadranka je izazvala veliku pažnju prisutnih.

Jadranka Jovanović
 Foto: Alo!

Međutim, ona se nije obazirala na radoznale poglede, već je nakon nekoliko telefonskih razgovora prilegla na ležaljku sa koje se nije pomerala satima. U bazen nije ulazila jer joj je gužva u vodi očigledno smetala.

Jadranka Jovanović
Jadranka Jovanović, Foto: Alo!

Kako je rekao izvor „Alo!“, njih dve su, osim što su se sunčale i luksuzirale na bazenu, svakog dana išle u obilazak manastira, a uprkos činjenici da su u poodmaklim godinama, nije im smetalo da pešače po nekoliko kilometara dnevno.

Iako je proputovala čitav svet nastupajući u najvećim koncertnim halama, Jovanovićevoj je očigledno i te kako prijao odmor u Srbiji, a na Fruškoj gori pronašla je svoj mir.

Jadranka Jovanović
 Foto: Alo!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi