FILM JE TREBALO DA IMA DRUGAČIJI KRAJ! Iza čuvene replike "I TATA BI SINE" krije se sjajna priča, a jedna potresna scena završila je u potpuno DRUGOM SRPSKOM FILMU

"Ko to tamo peva" jedan je od najpopularnijih filmova jugoslovenske kinematografije, iako je snimljen 1980, replike iz ovog ostvarenja Slobodana Šijana prepričavaju se i danas, a posebno ona "I tata bi, sine", koju je izgovorio legendarni Pavle Vuisić.

Scena iz filma Ko to tamo peva
Scena iz filma Ko to tamo peva, Foto: Screenshoot Youtube

 Srpska glumica otkriva da je u strahu kako da PREHRANI PORODICU

Milioni obožavaju kultni film, ali malo ko zna da ova replika isprva nije ni trebalo da se nađe u filmu.

Naime, Božidar Bota Nikolić, direktor fotografije popularnog filma, otkrio je svojevremeno da je ljubavna scena, koju su odigrali Neda Arnerić i Slavko Štimac, a u kojoj se replika izgovara, ubačena naknadno.

"Snimao sam sa Zoranom Čalićem film "Kakav deda, takav unuk", koji je imao pola miliona gledalaca. Predložio sam Kovačeviću i Šijanu da odemo da gledamo šta je to što narod voli. Odbili su moj predlog. Otišao sam u bioskop i konstatovao da je ljubav ono što privlači publiku. Dušku sam rekao da u scenario za film "Ko to tamo peva" mora da ubaci ljubavnu scenu. On je napravio lik Nede Arnerić i Slavka Štimca. Duško je to tek posle napisao i ono čuveno: "I tata bi, sine". Pre toga nije bilo ljubavi u našem filmu", ispričao je Bota Nikolić, piše Avaz.ba.

Bekamovi kupuju stan u Budvi, neće vam biti dobro kada vidite stan koji merkaju!

Pavle Vuisić
Pavle Vuisić, Foto: Screenshoot Youtube

  Vesna Dedić otkrila koja PEVAČICA nikada neće gostovati u njenoj emisiji, evo ŠTA JOJ JE URADILA!

Osim ove ubačene scene, potoji i ona - izbačena! "Ko to tamo peva" prvobitno je trebalo da ima potpuno drugačiji kraj, ali kako je sniman u vreme kada je preminuo nekadašnji jugoslovenski predsednik Josip Broz Tito, poslednja planirana scena nikad nije ugledala svetlost dana u ovom filmu.

Ta scena je morala da sačeka petnaest godina kada je ubačena u jedan drugi film - "Andergraund".

"Titova smrt nas je sprečila da završimo "Ko to tamo peva". Imali smo u scenariju scenu, kada izađu ona dva dečaka iz autobusa, trebalo je se pojavi nekoliko životinja i da sve liči na scenu apokalipse. Direktor filma je bio u dogovoru sa vlasnikom cirkusa u Italiji, koji dolazi u Beograd i ima dresirane životinje. Umire Josip Broz, zabranjuje se ulaz svim strancima. Mi moramo da završimo film, i on se završava onako kako je završen. To što nije snimljeno kao kraj, to je početak "Andergraunda", ispričao je scenarista Dušan Kovačević u jednoj emisiji.

 PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi