Ivana Dudić
Printscreen/KlikPink
Ivana Dudić

Printscreen/KlikPink

Ivana Dudić, Foto: Printscreen/KlikPink

Glumica Ivana Dudić sinoć je gostovala u emisiji "Amidži šou", a tokom iste stigle su joj radosne vesti o prinovi u porodici.

- Molim vas aplauz, Ivana je postala tetka - saopštio je Amidžić, nakon čega se u studiju prolomio aplauz, a Ivana nije krila koliko je ushićena što su njen brat i snaja dobili bebu.

- Pozdravljam sve moje! Ima 4 kile i 54 je dugačka, jako sam srećna i radosna! Dajte piće za sve u studiju - presrećna je bila novopečena tetka.

Ivana Dudić rođena je 9. jula 1991. godine u Beogradu. Odrastavši uz oca mađioničara, Ivana se odmalena interesovala za tu oblast. Iako je isprva više voleo da ga u tome nasledi sin, otac je pristao da podučava Ivanu trikovima, te se sa sedam godina intenzivno bavila scenskom magijom. Već sa devet godina postala je vicešampionka Balkana po prvi put. Kako bi celog života mogla da se igra i da stalno ispituje svoje granice, odlučila je da upiše glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.

Svoju prvu ulogu ostvarila u seriji Urgentni centar (2014), da bi se tokom naredne godine pojavila u ostvarenjima Bićemo prvaci sveta, Jedne letnje noći i Čizmaši. U popularnoj kriminalističkoj TV seriji Ubice mog oca od 2016. godine tumači lik policajke Milanke. U drugoj sezoni telenovele Istine i laži tumači lik Une Radović, od 2018. godine. I takođe sinhronizacije crtanih filmova za studije Livada Beograd i Blu haus.

Pročitajte još