Ivan Bekjarev
Marko Metlaš
Ivan Bekjarev

Dejan Briza/Alo!

Ivan Bekjarev, Foto: Dejan Briza/Alo!

Glumac Ivan Bekjarev se se u javnosti pojavljuje uglavnom kada ima povoda za to. Nedavno je viđen na jednoj modnoj reviji, a tom prilikom je izjavio da bira događaje na kojima ga ljudi mogu videti.

PROČITAJTE JOŠ:

- Biram događaje, a posebno modne revije na kojima ću se pojaviti. Zovu me na skoro sve događaje, raznih vrsta. Mislim da čovek ne treba često da se pojavljuje na događajima. Kao što doziram pojavljivanje u emisijama i na televiziji, mislim da glumac mora da vodi računa o tome, jer čestim pojavljivanjem obezvredi svaki od tih nastupa. Ne bih voleo da mi kažu, kao što su mi davno rekli kada sam preterao u pojavljivanju: “Ja otvorim rernu, ono Ivan Bekjarev”. Upravo zbog toga sam malo sazreo, a nije ni čudo s obzirom na godine - kaže nam glumac.

Ono što je sigurno je da mu društvo uvek pravi supruga.

- Moja žena tvrdi da nemam ukusa, kada želim da budem pristojno odeven uvek poslušam nju. To se retko dešava jer ja uglavnom nisam poslušan. U modnom kontekstu je još i poslušam, za razliku od drugih segmenata života. Mislim da ima puno ukusa i da o modi zna mnogo. Ja nju savetujem isključivo oko kuhinje. Ja joj kažem šta volim i da mi to napravi (smeh) - završava Bekjarev.

 Ivan Bekjarev

Dejan Briza/Alo!

Ivan Bekjarev , Foto: Dejan Briza/Alo!