Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić
Instagram
Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

Nakon što je dugo živeo na relaciji Beograd-Moskva, glumac Ivan Bosiljčić vratio se u Srbiju, zadovoljan projektima koje je snimio u Rusiji.

PROČITAJTE JOŠ:

Njegovom povratku najviše su se obradovale supruga, pevačica Jelena Tomašević i ćerka Nina.

Pevačica ne krije da je raduje što je porodica ponovo u punom sastavu.

"Ivan se vratio iz Rusije, završio je svoje projekte i Nina i ja sada uživamo sa njim", kroz osmeh kaže Jelena, koja će sada sa suprugom podelititi domaće zadatke svoje naslednice.

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić

Nenad Vujanović

Foto: Nenad Vujanović

"Redovno idemo na roditeljske sastanke, radimo zajedno domaće zadatke, a ono što sam primetila jeste da mi matematika i dalje najteže pada", priznaje Jelena, koju smo sreli u trenutku kada je davala podršku ženama obolelim i lečenim od raka dojke.

"Redovni godišnji pregledi, ultrazvuk i mamografija su rešenje za svaku ženu. Ako se otkrije na vreme, rak je izlečiv! Slušajući ove dame kroz šta su prošle u svojoj borbi protiv ove opake bolesti, zaista pomislite da je život veličanstven, a čovek još više u želji da živi. Svakako da je ohrabrujuće saznanje da je sve moguće, ako se redovno pregledate. A one su dokaz za to", apeluje Jelena koja priznaje da vodi računa o svom zdravlju:

"Svake godine idem na kompletne ultrazvučne preglede i trudim se koliko god mogu da se zdravo hranim i šetam u prirodi na kiseoniku. Nisam hipohondar po prirodi, ali volim da budem zdrava i jaka. Nisam paničar, ali svakako otkad sam postala majka, morala sam da naučim da se smirim kad se Nina razboli. Sve je to neki trening za nas roditelje."

Jelena Tomašević

Marko Metlaš/Alo!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

BONUS VIDEO

ŠOK Ivan i Miljana uradili DNK test?! Marinković o odonosu sa Kulićevom i sinom Željkom!