PORODICA PONOVO NA OKUPU Ivan Bosiljčić napustio Rusiju, Jelena otvoreno ispričala koji je razlog za to!

Sada su na okupu.

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić
Foto: Rajko Ristić/Alo!

Nakon što je dugo živeo na relaciji Beograd-Moskva, glumac Ivan Bosiljčić vratio se u Srbiju, zadovoljan projektima koje je snimio u Rusiji.

Njegovom povratku najviše su se obradovale supruga, pevačica Jelena Tomašević i ćerka Nina.

Pevačica ne krije da je raduje što je porodica ponovo u punom sastavu.

"Ivan se vratio iz Rusije, završio je svoje projekte i Nina i ja sada uživamo sa njim", kroz osmeh kaže Jelena, koja će sada sa suprugom podelititi domaće zadatke svoje naslednice.

"IMAM SVOJE HITOVE, NE TREBAJU MI TVOJI!" Ivan Milinković uzvratio udarac bivšem kolegi iz Legendi! Rat se nastavlja!

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić
Foto: Nenad Vujanović

"Redovno idemo na roditeljske sastanke, radimo zajedno domaće zadatke, a ono što sam primetila jeste da mi matematika i dalje najteže pada", priznaje Jelena, koju smo sreli u trenutku kada je davala podršku ženama obolelim i lečenim od raka dojke.

"DRŽALI SU DETE ZATVORENO 2 SATA DOK JE IGOR STAJAO ISPRED" Otvoreno pismo Severine Kojić! Otkrila sve detalje zlostavljanja njenog maloletnog sina!

"Redovni godišnji pregledi, ultrazvuk i mamografija su rešenje za svaku ženu. Ako se otkrije na vreme, rak je izlečiv! Slušajući ove dame kroz šta su prošle u svojoj borbi protiv ove opake bolesti, zaista pomislite da je život veličanstven, a čovek još više u želji da živi. Svakako da je ohrabrujuće saznanje da je sve moguće, ako se redovno pregledate. A one su dokaz za to", apeluje Jelena koja priznaje da vodi računa o svom zdravlju:

KRIO ISTINU I OD JELENE! Isplivale poruke koje raskrinkavaju Ivana Marinkovića! Prebledeo od straha, pa počeo da preti! (VIDEO)

"Svake godine idem na kompletne ultrazvučne preglede i trudim se koliko god mogu da se zdravo hranim i šetam u prirodi na kiseoniku. Nisam hipohondar po prirodi, ali volim da budem zdrava i jaka. Nisam paničar, ali svakako otkad sam postala majka, morala sam da naučim da se smirim kad se Nina razboli. Sve je to neki trening za nas roditelje."

SAT VREMENA JE PLAKALA U HOTELSKOJ SOBI! Velika ispovest Breninog PRVOG dečka iz 1985. godine! Ovu istinu o njoj ne zna čak ni Boba!

Jelena Tomašević
Foto: Marko Metlaš/Alo!

BONUS VIDEO

ŠOK Ivan i Miljana uradili DNK test?! Marinković o odonosu sa Kulićevom i sinom Željkom!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi