LEDEN POGLED SRĐANA Iva Ilinčić stegla oca za ruku, a u pratnji advokata došla da iznese svoju bolnu istinu! (FOTO/VIDEO)

Miroslav Mika Aleksić (68), režiser i vlasnik škole „Stvar srca”, osumnjičen je da je seksualno zlostavljao i glumicu Ivu Ilinčić (24), ćerku beogradskog advokata Srđana Ilinčića!

Mlada glumica je o svojoj golgoti progovorila javno i opisala sve što je doživela u „školi pakla”. Ilinčić je ostao u šoku posle saznanja kroz šta je sve prošla njegova ćerka, ali je odmah angažovao i tim pravnih zastupnika.

Danas će Iva Ilinčić konačno biti saslušana u Višem javnom tužilaštvu, gde će imati priliku da iznese sve detalje koji bi mogli da doprinesu ovom slučaju.

Ona je došla u pratnji svog oca Srđana koji će je zastupati na ovom slučaju. 

Ilinčićeva je ispričala da je seksualno zlostavljana sa 17 godina, a da je Mika nije pustio na miru do 18. godine, a onda opet nastavio.

Milena Radulović, koleginica i prijataljica juče je "probila led", pa je bila prva dama u nizu koja se našla ispred sudije kako bi svedočila o monstrouznim radnjama profesora Mike Aleksića.

Nakon saslušanja, Aleksiću je određen pritvor od 30 dana.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi