Dušan Kojić Koja
E-stock/Strahinja Kostić
Dušan Kojić Koja

E-stock/Strahinja Kostić

Foto: E-stock/Strahinja Kostić

Bas gitarista, pevač, kompozitor i vođa rok benda "Disciplina kičme" Dušan Kojić Koja (58) imao je moždani udar i nalazi se u bolnici u indukovanoj komi.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako se navodi, on je moždani udar doživeo pre oko dve nedelje tokom posete svojoj sestri koja živi u Engleskoj. Tim povodom, oglasila se i porodica legendarnog muzičara koja je u svojoj objavi zahvalila svima koji brinu za Koju, ali takođe je i zamolila za privatnost u ovom, za njih teškom trenutku.

"Povodom objavljivanja vesti o zdravstenom stanju Dušana Kojića Koje, porodica, bliski prijatelji i saradnici se zahvaljuju svima na pokazanoj brizi i mole za privatnost. Po dolasku u Veliku Britaniju Koja je osetio određene zdravstvene probleme. Engleski lekari su ustanovili da je u pitanju moždani udar, te mu je pravovremeno pružena specijalistička pomoć i čeka se da se oporavi."

Uz vaše iskrene želje za oporavkom, još jednom apelujemo da je našem Koji i članovima njegove porodice u ovom trenutku najpotrebniji mir. O svemu ćemo vas pravovremeno obavestiti zvaničnim saopštenjem. Zahvaljujemo na brizi i razumevanju - na kraju navodi porodica Kojić.