Anđelka i Dario Prpić
Instagram/andjelkap

Ljubomorne scene koje joj je priređivao navodno nisu jedini povod zbog koga se Anđelka Prpić razvela od supruga Daria Prpića! Kako Kurir saznaje, jedan od razloga jesu i navodne prevare njenog muža, o čemu je navodno pričao ceo grad.

Veliku pažnju javnosti izazvao je tekst gorepomenutog dnevnog lista u kojem je objašnjeno zbog čega se navodno razveo popularni par. Naime, Anđelki je po rečima izvora gorepomenutog lista navodno prekipelo i nije mogla da toleriše suprugovu ljubomoru koja je bila sve učestalija i to zbog ljubavnih scena u filmovima i serijama.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

Međutim, pored drame koju joj je navodno često priređivao zbog uloga, ono što je poslednjih godina glumicu navodno dodatno razdraživalo jesu gradske priče u kojima je Dario navodno bio glavni akter. Kako kaže Kurirov izvor blizak Prpićki, njen suprug, inače suvlasnik jednog beogradskog restorana, u gradu je navodno popularan kao "veliki švaler i zavodnik", te da nije imun ni na jednu lepoticu koju upozna.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

- Nije bitno da li je u pitanju konobarica lokala u koji je dolazio kao gost ili neka od lepotica i starleta u čijem se društvu često obreo, on se svakoj udvarao, pa kod koje uspe - uspe - kaže sagovornik za pomenuti medij i dodaje: 

- Pored devojaka zaposlenih u restoranima, omiljene mete navodno bile su mu i hostese koje su uvek atraktivne i mlade devojke, te da je u više navrata navodno viđen kako sa nekom od njih odlazi u pravcu svog automobila i odvozi se na nepoznatu lokaciju - završava izvor za gorepomenuti list.

Komentari (1)

Aca

24.04.2021 07:34

Andrija šmekeru....??