Bojana Stamenov
Printscreen
Bojana Stamenov

Printscreen

Bojana Stamenov , Foto: Printscreen

Pevačica Bojana Stamenov na sebe je skrenula pažnju raskošnim vokalom i neverovatnim talentom, a jednom prilikom ispričala je i koji događaj je predodredio njenu sudbinu.

“Tata upali ringišpil, sve kaže, a ja iza tate sa mikrofonom upalim i pojačam neku muzikicu koja je bila aktuelna. Onda uzmem mikrofon i pevam uz pesmu koja je tog momenta išla. Onda je tata u jednom momentu primetio da se oko ringišpila okuplja neki silni narod. Onda je video mene koja sam pojačala mikrofon i pevam li, pevam. Đuskala sam i igrala, a ljudi su me gledali. Meni je već tada prijala sva ta pažnja”, ispričala je Bojana svojrevremeno.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Bojana Stamenov official (@stamenov_bojana_official)

Ona je na svom profilu na Instagramu podelila fotografije iz detinjstva na kojima se vidi da je i kao mala bila simpatična bucka.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Bojana Stamenov official (@stamenov_bojana_official)

“Kad smo bili mali, hteli smo da budemo veliki”, napisala je ona ispod fotografije na kojoj svira gitaru i ima punu kosu raznobojnih gumica.

Pevačica je objavila i fotografiju na kojoj pozira sa sestrom kada je imala samo pet godina i sve je oduševila svojim simpatičnim, rumenim, obrazima.

Podsećamo, Bojana Stamenov je predstavljala našu zemlju na Evroviziji u Beču 2015. godine.