Nataša Ninković
Screenshot
Nataša Ninković

Vladimir Marković/Alo!

Nataša Ninković , Foto: Vladimir Marković/Alo!

Nataša Ninković oduševila je publiku ulogom Mine u drugoj sezoni serije "Senke nad Balkanom", a veliku pažnju privukle su i intimne scene koje ima sa Andrijom Kuzmanovićem.

Nataša priznaje da joj nije bilo prijatno tokom snimanja ovih kadrova, budući da to ranije nije često činila, ali da je uz pomoć svojih kolega prevazišla neprijatnost.

- Uvek su te scene neprijatne, pogotovo što nisam bila sigurna u sebe jer nisam radila takve uloge ranije. Posle dugih pregovora, prepustila sam se reditelju, poverovala i nisam pogrešila. To je kod nas uvek klizav teren i lako može da sklizne u banalnost. Kao što sam rekla, uz poverenje u reditelja, direktora fotografije, u sektor kostima, jer svi aspekti su bitni, ispalo je veoma dobro - ispričala je Nataša Ninković u intervjuu.

Senke nad Balkanom 2

Screenshot

Foto: Screenshot

Ona se osvrnula i na kolegu Andriju Kuzmanovića, za kog ima samo reči hvale.

- Meni je bilo neprijatnije. Moram da kažem da je Andrija bio veoma profesionalan, pažljiv i pun razumevanja za moje nesigurnosti. On je divan čovek i kolega - istakla je glumica.

Nataša je otvoreno priznala i da je pogađa status glumaca u Srbiji, te bez dlake na jeziku navela da joj je smešno kada neko sebe naziva zvezdom.

- Ono što me duboko vređa jesu naše plate u pozorištima koje su upola manje od najgorih u regionu. To je razlog što se maltene ne može postaviti mesečni repertoar, jer su ljudi prinuđeni da rade sa strane za goli opstanak. Zato mi je smešno kada neko kaže da je zvezda. Koja zvezda?! Sa iznajmljenom garderobom, reklamiranom šminkom i frizurom i sponzorskim manikirom prošetaju na crvenom tepihu. Instagram mi izgleda kao pokretni bilbord - rekla je ona.

Nataša Ninković

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!