Koreni
Screenshoot Youtube
Koreni

Screenshoot Youtube

Koreni, Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Igor Đorđević tumači muškarca Slobode Mićalović koja je u privatnom životu njegova kuma, a malo ko zna da je on u braku sa lepom glumicom Zoranom Bećić sa kojom ima dve ćerke Petru i Blanku. Njih dvoje trenutno zajedno igraju u predstavi "Zli dusi", a u braku su 12 godina.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

#waiting #tigerlillies

A post shared by Zorana Becic (@zobecic) on Dec 3, 2018 at 12:19pm PST

Igor je u intervjuu za "Gloriju" ispričao da se on i supruga i te kako konsultuju oko uloga.

"I uvek su to vrlo, vrlo korisni i gotovo uvek upotrebljeni saveti", kaže on.

U tome se slaže i Zorana Bećić.

"U Igora imam najviše poverenja. On je moj životni oslonac u svakom pogledu i svaka odluka koju donosimo je zajednička, promišljena. To se odnosi i na uloge i na zajednički rad. Najvaćnija mi je njegova kritika. Ukoliko postoje iskrenost i dobra saradnja u braku, veliko razumevanje između ljudi i poštovanje prema profesiji svog partnera, ona je sve mnogo jednostavnije. Mi smo 12 godina u braku, veoma dobro se poznajemo i uhodani smo, svako zna svoje obaveze, rasporedlu posla, u zavisnosti od opterećenosti tokom dana. Kad Igor ima previše obaveza, zna se šta ja preuzimam i obrnuto, jedno drugome maksimalno izlazimo u susret", kaže Zorana Bećić za "Gloriju".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Zorana Becic (@zobecic) on Aug 31, 2018 at 2:06pm PDT

Na pitanje kako bi opisao 12 godina braka sa Zoranom, Igor Đorđević kaže:

"Nemam talenat za podvlačenje crta, a nemam ni utisak da je toliko prošlo. Uopšte, moje poimanje vremena je vrlo čudno. Meni svaki naš dan izgleda kao oni na početku. Uf, kako to romantično zvuči. Naravno, preturili smo mnogo toga preko glave, i prelepe i one manje lepe trenutke, i tek ćemo. I evo ovde kažem - nikada nisam imao sumnje da je ona ta prava. A odustvo sumnje je valjda poverenje i ljubav", kaže Igor Đorđević.