Žikina šarenica
Promo
Žikina šarenica

Promo

Foto: Promo

I ovaj vikend je na TV Pink od 10 časova rezervisan za najlepše priče iz Srbije, najbolju muziku i aktuelne goste u emisiji “Žikina šarenica”, a Žika Nikolić i Marija Egelja će biti vaši domaćini.

Ove subote, Žika i Marija ugostiće slikarku Violetu Kevro, koja će vam, u susret novogodišnjim praznicima, pokazati kako da ukrasite prozore. Magiju u studio donosi Nikola Stanimirović, koga ste upoznali kroz takmičenje “Pinkove zvezde – All Stars”.

“Naxi” radio nedavno je proslavio 25. rođendan, kada su u jednom prestoničkom hotelu okupili domaće i regionalne zvezde. O ovom značajnom jubileju i planovima za budućnost, u “Žikinoj šarenici” govoriće Maja Rakovic, vlasnica i glavna i odgovorna urednica jednog od najslušanijih radija u Srbiji.

Gost “Žikine šarenice” biće i Marina Rajević Savić, naša poznata TV novinarka i supruga fudbalera Dušana Savića. Ona će govoriti o svojoj karijeri, ali i o uspešnoj knjizi “Dok anđeli spavaju”.

Za najbolju muziku, ove subote biće zadužen Đorđe David, koji će izvesti svoje poznate pesme, kao i glumac Frano Lasić, koji će zapevati čuvene klape iz Hrvatske. Bend Predraga Vlacića sviraće numeru “Oprosti mi”, trubači Bojana Ristića odsviraće “La dala”, dok će Radiša Urošević otpevati pesmu “Imam oko sokolovo”. U studio kod Žike i Marije dolazi i Tijana Bogićević, koja će sa Aleksandrom Milutinović izvesti duetsku pesmu “Širina”.

Tijana Bogićević

promo

Foto: promo

U nedelju, Žika i Marija ugostiće Dragišu Golubovića, predsednika Saveza estradno muzičkih umetnika Srbije, SEMUS. Ekipa emisije “Žikina šarenica” vodi vas u šetnju po Beču, a prilog o zaječarskom pozorištu donosi Milan Raonić.

I ove nedelje, u studio “Žikine šarenice” stižu i muzički gosti. Legendarni folk pevač Mitar Mirić izvešće svoju numeru “Ne svani zoro”, dok će Goca Lazarević otpevati pesme “Što je dobro, dobro je”, “Đinđuva” i “Ćirilica”. Sa Žikom i Marijom će razgovarati Zoran Dašić Daša iz grupe “Legende”, koja će izvesti pesme “Đerdan”, “Ne pitaj” i “Reci da li je to ljubav”. Na sceni “Žikine šarenice” predstaviće se i Pinkova Zvezda Žarko Stanojević, koji će sa svojim bendom “Asteriks” otpevati numere “Živote moj” i “Crna dama”. Očekuje vas još mnogo zanimljivih priloga i gostiju, zato ne propustite “Žikinu šarenicu” u subotu i nedelju, 7. i 8. decembra, od 10 časova na TV Pink!