STRAŠNO JE ŠTO SE TO DOGAĐALO USRED BEOGRADA! Heroj našeg detinjstva Minja Subota prokomentarisao slučaj koji trese Srbiju, nakon šokantnih detalja o Miki Aleksiću dao savet svim roditeljima

Minja je dodao i da ne bi smelo da se dozvoli da se prave škole bez kontrole, nadzora i standarda po kojima bi radile

Čuveni televizijski voditelj, heroj detinjstva mnogih mališana, Minja Subotić, dobitnik je Sretenjskog priznanja koji je gostujući na televiziji Prva istakao da je to za njega velika čast, kao i da je u prvom trenutku bio iznenađen.

Minja Subota je zatim govorio i o slučaju Miroslava Mike Aleksića, koji se tereti za seksualno uznemiravanje svojih učenica u školi glume i istakao da je strašno što se to dešavalo usred Beograda i dao savet roditeljima.

Minja Subota
Minja Subota, Foto: screenshot Youtube

- Strašno je što se to događalo usred Beograda. Skrenuo bih pažnju roditeljima, da moraju da razgovaraju sa detetom, da vide gde ide i šta radi. Drugo u Beogradu, na primer Dečiji kulturni centar ima sekcije koje vode pedagozi, kontrolisane, sjajne, a dešava nam se jedna ovakva stvar usred Beograda - rekao je Minja Subota i dodao:

- Ja sam shvatio o čemu se radi. Ovo je ekstremno što se desilo sa mladim našim umetnicama. To je bio put takozvanog pedagoga koji je shvatio da oni žele da budu glumci i da žele da uđu na akademiju i to je bila jedna velika zloupotreba - zaključio je čuveni Minja Subotić.

Minja je dodao i da ne bi smelo da se dozvoli da se prave škole bez kontrole, nadzora i standarda po kojima bi radile.

Šta je patriotizam za Miloša Bikovića i sta je sve popularniji glumac rekao o temama koje sve interesuju iz njegovog života, saznajte OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi