Gorica Popović
Screenshoot Youtube

Pre nekoliko dana domaću javnost potresla je vest o tome da je poznati učitelj glume Mika Aleksić zlostavljao svoje učenice

Sa ovim tvrdnjama u javnost je prva izašla glumica Milena Radulović koja je priznala da ju je Mika silovao kada je imala samo 17 godina, a on 61.

Nakon toga javilo se još mnogo devojaka, među kojima i mlada glumica Iva Ilinčić, a kolege i druge javne ličnosti neprestano im pružaju podršku.

Sada se za Objektiv.rs oglasila i glumica Gorica Popović koja je rekla kako se divi tim hrabrim devojkama.

Toliko je sve to strašno… Neko ko treba da te uvodi u svet umetnosti, da te uči najlepšim stvarima, životu, da ti otvara vidike, zapravo je bolestan čovek, monstrum koji je promakao oku zakona i pravde -  dodala je ona za Objektiv.rs.

- Sve ovo je tako strašno za nas koji ga poznajemo i koji nismo ni pretpostavili kako je zastranio… Izražavam najsnažniju podršku mladim koleginicama, žrtvama ovog čoveka - zaključila je glumica.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Teodora

20.01.2021 20:25

Sada doznajemo da se uvodi nova osnova za Mikinu odbranu: čovek je bolestan. Nije svestan onoga što je činio. Biće uvedeni psihijatri u igru. Pa veštačenja. A kako ćeš da osudiš bolesnog čoveka. Sjajno ste se dosetili.

Snežana

21.01.2021 02:18

Ako sud ne osudi onda smo stvarno banana država. Ali presudiće mu narod u tom slučaju