Goran Jevtić
Vesna Lalić
Goran Jevtić
Goran Jevtić, Foto: Vesna Lalić

Sledeće ročište zakazano je za četvrti februar, a njegova molba za izuzeće sudije je odbijena.

– Odgovornost medija je velika i mnogo veća danas. Ponovo je na sceni novi fašizam i pred vratima smo pakla – rekao je Jevtić.

Glumac se osvrnuo i na biografiju glavnog junaka predstave “Leni” u kojoj tumači lik Džonija Karsona, američkog TV voditelja i komičara.

– Ima li neko od nas besprekornu biografiju? Imali smo Koštunicu, pa vidite kako je prošao – rekao je Jevtić.

On je na konferenciji za novinare koja je održana povodom predstave “Leni” apelovao na političare da pomognu Bitef i pripremu jubilarnog izdanja festivala.

– Apelujem da zapišete da festival Bitef mnogo znači za kulturu ove zemlje, kao i Đoković u sportu. Molim gradske vlasti da ispred ove kuće raščiste prostor, da tu više ne bude buvljak i da prilaz pozorištu bude dostojanstven. Mi ne recikliramo kulturu, već je pravimo – poručio je glumac.

Komentari (3)

Olja Veselinović

09.12.2015 13:18

I treba da budeš u paklu

Ana

09.12.2015 13:34

Kada muškarac od 36 godina u toaletu ima seksualni odnos sa dečakom od 14 godina, šta je to? On se brani tvrdnjom da je bilo dobrovoljno, znači li to da je to najvažnije merilo za težinu tog dela?Ovi ,,umetnici" su, čast izuzecima, najbolji pokazatelj moralnog i duhovnog pada naše civilizacije. Opsujte nekom nešto na nacionalnoj bazi, završili ste karijeru, odvedite u toalet dete i radite šta poželite, štitiće vas i davati vam NAMERNO uloge, da pokažu kako su ,,liberalni" i tako ,,cool".FUJ!

rastko

09.12.2015 14:09

Ne uzimaj Djokovića u usta! Sram te bilo! Skrnaviš ga...