Vaja Dujović
Instagram/Printscreen

Kolege glumici i druge javne ličnosti podelile su ispovest Milene Radulović na društvenim mrežama i uputile jasnu poruku da glumica ima njihovu podršku u ovoj situaciji.

Jedna od njih je i glumica Vaja Dujović(30) koja je jedno vreme pohađala ovu školu istovremeno kada i Milena. Ona je za MONDO objasnila da je ova vest šokirala i iznenadila, ali da potpuno podržava koleginicu.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Vaja Dujović (@vajovicduja)

- Bili smo zajedno u školi glume, ona je bila u mlađoj grupi. Ja nisam bila žrtva i lično nisam imala loše uspomene, pamtim samo druženja i poznanstva. Nisam mogla da pretpostavim ovako nešto. Ipak, kada sam ovo saznala, dajem punu podršku Mileni i ostalim devojkama. Apsolutno se takvim stvarima moramo odupreti svi zajedno i tu nema dileme, kaže glumica Vaja Dujović za Mondo

Vaja Dujović

Instagram/Printscreen

Vaja Dujović, Foto: Instagram/Printscreen

Među kolegama koje su se oglasile i dale podršku na društvenim mrežama takođe su Nina Janković, Aleksandar Radojičić, Milan Marić, Aleksandra Tomić, Jelisaveta Orašanin, Radovan Vujović, Kristina Radenković, Hristina Popović, Marijana Mićić, Milena Vasić, Saša Joksimović, Vanja Milačić, Vukota Brajović, Dragana Dabović, Miona Marković i Andrija Milošević.

BONUS VIDEO:

Pročitajte još: