Jelena Tinska
Printscreen

- Moje ćerke su još kao male bez mog znanja otišle na audiciju kod Mike. Želele su da uđu u taj svet, ali ne preko mene. To je bilo kada ja još uvek nisam bila član teatra, bile su devojčice. Malo je reći da su bile užasnute posle tog časa. Ljubica (ćerka) posle toga je rekla da ga prezire. To je, dakle, bio samo jedan čas na koji su one otišle, i nikad se više tamo nisu vratile. Rekle su mi posle da je Mika odvratan i da joj se gadi. Čak je rekla: „Neka crkne!” – rekla je Jelena, koja nije želela da priča šta se konkretno dogodilo na tom času, ali za Objektiv je potvrdila da Mika nije primenjivao njegove famozne pedagoške metode nad njenim ćerkama, već na ostalima, napomenuvši da se nerado seća tog događaja.

Jelena je o njemu govorila kao o strogom čoveku, koji je celo pozorište vodio kao vojsku.

Jelena je sada za Kurir Tv otkrila i da je sama bila žrtva zlostavljanja na FDU i otkrila imena i prezimena profesora:

- Čula sam da je FDU dao izjavu kako kod njih nikada nije bilo tako nešto. Da, bilo je! Moj profesor dikcije Branivoj Đorđević, on je nagurao katedru na vrata i skoro me silovao. Pipkao me je, krenuo da me svlači i ja sam ga šutnula i pobegla. Kod mog profesora glume Minje Dedića, koji je mi je rekao dođi ti kod mene kući da razgovaramo i onda me je napastvovao. Ja sam otišla kod dekana i on je rekao da će da ih ukori. I na tome se završilo. Tada niste postojali vi, da su postojali ovakvi mediji, ja sigurno ne bih ćutala, potresno je svedočila Jelena.

BONUS VIDEO:

Pročitajte još:

Komentari (1)

Zoran

20.01.2021 10:07

Sada se svi kao cude nesto. Pa toga ima mislim na seksualno uznemiravanje studenata i muskih i zenskih na svim fakultetima u vecoj i manjoj meri. Drugo najvaznije ima ko ce za sesticu sve da da. Zalosno ali je tako.