GOLIM TELOM ZAPALILA SRBIJU Na ekranu je bludnica, a u životu... (VIDEO 18+)

O ovoj glumici ne prestaje da se priča nakon bezobrazno seksi scena sa glumcem Milošem Timotijevićem u seriji "Senke nad Balkanom".

Marija Bergam
Marija Bergam, Foto: Dejan Briza

Marija Bergam je u privatnom životu daleko je od bludne dame koju tumači u seriji.

Majka je jednogodišnjeg deteta i verna supruga glumca Radivoja Bukvića. Njih dvoje su se upoznali u "Narodnom pozorištu" u Somboru.

- Ja sam tamo igrala u jednom komadu i Radivoje nam je upao na generalnu probu. Posle predstave smo se upoznali. On je tada živeo u Los Anđelesu, a u Sombor je došao u posetu porodici. Ubrzo je Pariz postao međurešenje za našu ljubav, a otkad sam ostala u drugom stanju, najviše smo boravili u Beogradu - otkrila je glumica u intervjuu za magazin "Glorija".

 

 

Pre godinu dana Marija se porodila, a uloga u seriji "Senke nad Balkanom" joj je prva posle pauze. Pre toga je glumila u filmovima "Klopka", "Falsifikator" i u seriji "Budva na pjenu od mora", kao i u mnogim predstavama.

 

 

SENKE NAD BALKANOM Ubili su Viktora, ko sledeći ostaje bez glave?! (ANKETA)

 

 • Korisnik: gorgonzola
  30/10/2017 - 18:56
  Odakle li ih samo izvlače, a sve tobože slavne glumice za koje ne zna ni šira im familija.
 • Korisnik: Paja original
  30/10/2017 - 11:48
  Zaustavite 100 ljudi na ulici i tvrdim da niko nece znati ko je doticna. Mi danas imamo plejadu glumaca koji placaju novinarima po 10 ili 20 evra da pisu o njima bilo sta, samo da pisu. Posebno je zanimljivo da se ovde svaka mlada glumica smatra zvezdom cim se po prvi put na sceni skine i ima seks. Stvarno vrhunski, nema sta.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi