Milena Radovan
Instagram/printscreen

Bivši dugogodišnji partner glumice Milene Radulović, glumac Radovan Vujović, jedan je od prvih koji je pružio podršku u rasvetljavanju slučaja dugogodišnjeg navodnog zlostavljanja u školi glume Miroslava Mike Aleksića.

Vujović je na svom Instagram profilu postavio fotografiju koja kruži društvenim mrežama, a na kojoj se, između ostalog ohrabruju devojke, koje su prošle kroz isti pakao, da zlostavljanje i silovanje prijave policiji.

Radovan Vujović

PrntScrn

Radovan Vujović, Foto: PrntScrn

- Ukoliko date izjavu policiji, možete biti sigurni da će ona ostati anonimna ukoliko to želite. Tim putem želim da pozovem sve devojke koje imaju bilo kakvo iskustvo seksualnog zlostavljanja od strane Mike Aleksića da mi se obrate i da ću ih povezati sa sjajnim ljudima iz policije koji rade na ovom slučaju. Ovo je važno da naznačim, kako se ne bi dovelo slučajno u pitanje procedura policije koja je vrlo profesionalno, pedantno urađena i koja garantuje anonimnost. Upravo dolazim iz policije gde sam zvanično dala izjavu sa još jednom devojkom čija će priča ostati anonimna - napisala je jedna od devojaka koje su pored Radulovićeve prijavile Aleksića za silovanja.

Podsetimo, Aleksića je za seksualno zlostavljanje optužila poznata mlada glumica Milena Radulović, ujedno dodavši da nije jedina već postoji još pet devojaka, neke su i maloletne, koje su ga prijavile policiji za isto zlodelo.

Podsetimo glumački par je bio pet godina u vezi, a neretko su zajedničke fotografije sa raznih destinacija objavljivali na društvenim mrežama, ipak sada su rešili da ipak stave tačku na svoju ljubav.

Inače, Milena i Radovan igraju zajedno u jednoj seriji, gde su tumačili uloge ljubavnog para, a ona je jednom prilikom istakla da među njima vlada beskrajno razumevanje kada je posao u pitanju.

Milena Radovan

Instagram/printscreen

Milena Radovan, Foto: Instagram/printscreen

- Sa Radovanom se savetujem oko svega i drago mi je što radimo zajedno. Razumemo jedno drugo jer smo glumci "štreberi" i podjednako smo temeljni. Kod kuće ponovimo tekst, o svemu razgovaramo i do detalja osmišljavamo likove. Već smo se nakratko sreli u seriji "Pet", ali on je bio negativac i "mučio me je" - ispričala je svojevremeno glumica za domaće medije.

A, ono što je svima jasno da je i posle raskida veze između njih ostalo uzajamno poštovanje.

PROČITAJTE JOŠ: