SVI SMO GA VOLELI KAO ŠĆEPANA ŠĆEKIĆA Glumac Danilo Lazović iza sebe je ostavio četvoro dece i suprugu koju je krio od javnosti, ovako izgleda kršna Crnogorka (FOTO)

Par se upoznao na zajedničkoj radnoj akciji, glumac je odmah znao da je ona žena njegovog života. Tako je i bilo

Danilo Lazović
Danilo Lazović, Foto: YouTube/printscreen

Danilo Lazović ostao je upamćen kao jedan od najtalentovanijih i najomiljenijih srpskih glumaca, a o njegovim maestralnim ulogama i dan danas se priča. On je iza sebe ostavio suprugu i četvoro dece.

Glumac rođen u Brodarevu preminuo je 2006. godine, u 54. godini života. Diplomirao je na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu 1974. i iste godine dobio ulogu u seriji "Otpisani". Bio je član Narodnog pozorišta, ali je igrao i u drugim pozorištima, poput Ateljea 212 i Zvezdare teatra.

Imao je veoma uspešnu karijeru, ali i privatni život, budući da je vodio računa da porodicu ne izlaže javnosti. Dok se on često pojavljivao na događajima, njegova supruga koju je voleo ceo život - Branka, gotovo nikada nije. Ona je imala presudnu ulogu u njegovom životu, a upoznali su se tokom posete planini Zlatar, gde je on učestvovao na radničkim igrama u organizaciji FAP-a.

Milica Milša i Branka Lazović
Milica Milša i Branka Lazović, Foto: Instagram/Printscreen

Tada su na ovu planinu sa Cetinja došli i članovi kulturno-umetničkog društva iz ovog kraja. Kada je iz autobusa izlazila lepa Cetinjanka Branka Milošević, Danilo je šaleći se sa svojim drugarima prokomentarisao: "E nju ću da oženim!".

Naravno, sve je rekao kroz šalu, ali početkom osamdesetih godina je to i učinio.

Branka i Danilo imali su skladan brak i dobili četvoro dece - Milenu, Jelenu, Vuka i Miloša.

Jednu od retkih fotografija Danilove supruge, koju možete videti iznad, objavila je Lazovićeva koleginica Milica Milša.

Pogledajte OVDE zašto se glumica Mirka Vasiljević neplanski vratila u Srbiju bez muža, fudbaler otišao u drugom pravcu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi