ISPLIVALI NOVI DETALJI Glumac Branislav Lečić nakon vesti da su mu deca pohađala Mikinu školu, otkrio da je njegov sin iz besa udario Aleksića u cevanicu (VIDEO)

Lečić i Aleksić se poznaju još od fakulteta, a glumac nije krio da je šokiran incidentom koji se desio...

Glumica Milena Radulović ispričala je da je Miroslav Aleksić, čuveni vlasnik škole glume, dok je bila maloletna navodno silovao i da se to dogodilo više puta. Osim Milene i nekoliko devojaka, od kojih su neke maloletne, prijavilo je policiji da ih je silovao ili se*sualno uznemiravao Aleksić.

Poznati glumac Branislav Lečić otkrio je da su njegov sin Ivan i ćerka Ana bili u školi Mike Aleksića, ali su se posle godinu dana ispisali zbog metoda koje je Aleksić primelnjivao kao i samog načina njegovog rada.

Branislav Lečić
Branislav Lečić, Foto: PrntScrn

- Očigledno da je vršena manipulacija, seksualna ucena i to dovodi do činjenice da je iz svog ponašanja baštinio poziciju kojom je mogao da vrši pritisak na mlade devojke i devojčice. Ja sam svoju decu upisao jer je bio na dobrom glasu i bilo je korisno da im skrene pažnju sa igrica, u nešto što je jako korisno da se čita, uče tekstovi i oslobađa od straha. Iz iskustva glumca sam to želeo. Njih dvoje su bili tamo godinu dana, smetalo im je što viče što se dere, pa su se na kraju ispisali - ispričao je Lečić u jutarnjem programu na Prvoj televiziji, pa dodao da se dogodio i incident, za koji je kasnije saznao, između vlasnika škole glume i njegovom sina Ivana.

- Desio se incident. Moj sin je stegao pesnice na času, od naboja i besa je udario nogom Miku u cevanicu. On nikada nije bio agresivan i ja sam poslušao svoju decu i rešio da iz škole koja ih muči ispišem. Osetili su agresiju, jer mi nikada u kući nismo koristili taj metod.

Jezive detalje koje je za "Alo" otkrila bivša Aleksićeva učenica, saznajte OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi