Šemso 69
Vladimir Marković
Brkovi oduševili beogradsku publiku

promo

Brkovi oduševili beogradsku publiku, Foto: promo

Razvod

Za nekoga u manjim sredinama razvod je sramota, jer će to svi saznati, dok za one u većim gradovima, nije. Ako si se razveo od fine žene, onda je sramota, ako si se razveo od đubreta, onda nije. U tom slučaju, svaka čast, spasao si se.

PROČITAJTE JOŠ:

Gej brakovi i usvajanje dece

Za mene su tu teška pitanja. Nekim homoseksualcima dozvolio bih da stupe u brak, a nekima ne. Jer, i među njima ima finih ljudi, a ima i đubradi. Ne treba ni svim strejt ljudima dozvoliti da stupe u brak.

Abortus

Abortus je greh, jer tada ubijaš čoveka, a nije opravdan ni u slučaju silovanja. Prvo jer je silovanje greh, pa posle i abortus. Užasne su to stvari i daj bože da do toga nikada ne dođe.

Šemso 69

Vladimir Marković

Šemso 69, Foto: Vladimir Marković

Psihijatar

Nema sramote u odlascima kod psihijatra. To je čak i poželjno.

Marihuana
Glasao bih za legalizaciju marihuana, ali ne po principu: „Izvolite, koliko god ko hoće“ već treba dobro urediti to pitanje. Ali, ne bih o tome dugo pričao jer nisam ni političar ni zakonodavac.

Prostitucija

Ne razumem zašto bi se prostitucija legalizovala, pošto ne prihvatam argument da će tako država profitirati. Šta ja imam s tim? Nije lepo, a ni pristojno da žena dobija novac za seks. Seks treba da bude iz emocija, a ne zbog materijalne koristi.

Eutanazija

Ne treba legalizovati eutanaziju, jer je i to ubistvo. Ne mogu da prihvatim argument da se tako skraćuju muke onima koji pate. Svi patimo, a ljudska rasa nije po prirodi dobra. Da jeste, glasao bih za eutanaziju.

Šemso 69

Vladimir Marković

Šemso 69, Foto: Vladimir Marković

Samoubistvo

Samoubistvo je hrabrost. Ako me pitaš zašto, probaj, pa ćeš videti.

Život posle smrti

Verujem u život posle smrti, ali ne znam šta nas očekuje. Videću kad umrem.

Seks na eks

Zavisi ko to radi, s kim i zašto. Ako se sve završi samo na seksu na jednu noć, onda ne podržavam. Ako budu druga i treća noć, znači da je valjalo.

Komentari (1)

za neverovanje

08.11.2018 09:10

Kakav debilizam... znaci on podrzava da se radjaju nezeljena deca, da se ljudi drogiraju...