Anđelka Prpić
Instagram/andjelkap
Anđelka Prpić

Alo!/Dejan Briza

Anđelka Prpić, Foto: Alo!/Dejan Briza

- Kod nas nije kao u inostranstvu gde mladi rade sezonske poslove. O tome više slušamo i gledamo, ali pošto moji roditelji drže malu trgovinsku radnju u Požarevcu, neretko sam pomagala mami, slagala voće i obavljala sve što je bilo potrebno. Kasnije je bilo malo lakše. Budući da sam mogla samostalno da idem po robu, jer sam vozila, a mama nije, uskakala sam kao vozač da joj pomognem - rekla je Anđelka za “Alo!” i dodala:

- Sada kad imam svoje zanimanje i primaran posao, mislim da se i danas ne bih libila da radim nešto drugo ukoliko, ne daj Bože, ne bi bilo više ovog posla, u kom uživam i za koji sam se školovala. Mislim da je važno da se čovek oseća korisno i nije mi to ništa strano - ispričala je Anđelka za “Alo!”.

Pitali smo je i da li je to prvi novac koji je samostalno zaradila.

Anđelka Prpić

Alo!/Dejan Briza

Anđelka Prpić, Foto: Alo!/Dejan Briza

- Roditelji mi nisu plaćali za rad u trgovinskoj radnji. To, naravno, nije tako fukcionisalo. Prvi honorar dobila sam zapravo kao glumica. Bila sam srednja škola, učestvovala sam u nekom takmičenju za glumce amatere, gde sam pobedila. Tada sam osvojila neku prvu nagradu, a kao pobednica sam učestvovala u novogodišnjem programu i tako sam dobila svoj prvi honorar - objasnila je glumica.

Budući da njen suprug drži restoran, zanimalo nas je koliko pomaže svom izabraniku.

- U tom restoranu nisam gazdarica, isključivo sam dobrodošao gos,t čije je mišljenje možda onako... malo značajnije. Spadam u one koji su tu da bi davali vetar u leđa i podržavali, a sve je to lakše ako stvarno u nešto verujete. U supruga verujem, smatram da taj posao odlično radi i ima dovoljno iskustva, bez obzira na to što je mlad. Ima njuh i talenat što je dobro za posao kojim se bavi. U poslu mom, njegovom, vašem, važno je da ste za nešto rođeni i da ste se u tome pronašli. Zato kažem da sam mu tu isključivo kao podrška - završava Anđelka za naš dnevni list.

Komentari (2)

nedjo

22.12.2017 22:03

zlobnici bi rekli ,bolje da taj posao i sacuvala

Aca

22.12.2017 22:21

Odusevljava me....prava je princeza svaka joj cast..