Anja Mandić
Alo!
Anja Mandić sa porodicom

Alo!

Anja Mandić sa porodicom, Foto: Alo!

Naime, naš paparaco uslikao je Anju dok je uživala u šetnji sa sinom Andrijom i Markom, koga je Manda dobio u prvom braku.

PROČITAJTE I:

 

Glumica je sa decom najpre svratila u apoteku, a kada je obavila sve što je trebalo, društvo je častila sladoledom, a potom ih je odvela na piće u obližnji kafić. Društvo se odlično zabavljalo i ćaskalo u kafiću, a Anja je u jednom trenutku uzele telefon u ruke, pa su glavnu reč za stolom preuzeli Marko i Andrija.

- Anja je oduvek imala dobar odnos sa Mandinom decom iz prvog braka, jer joj je važno da njen sin Andrija odrasta uz braću i sestru. Sva Mandina deca imaju odličan odnos s Andrijom i on je u porodici miljenik jer je najmlađi - ispričao je izvor blizak porodici pokojnog glumca i dodao:

Anja Mandić

Alo!

Anja Mandić , Foto: Alo!

- Sa druge strane, i Anja uživa u trenucima koje provodi sa porodicom, a otkako je njen suprug preminuo, ništa se nije promenilo u njenom odnosu sa Mandinom decom iz prvog braka. Njihov odnos je čak postao čvršći i bolji, jer se svi trude da što više vremena provedu zajedno - kaže naš izvor.

- Svaki put kada ima slobodan dan, Anja voli da ga provede sa Andrijom, a tada je obavezno u njihovom društvu i jedno od Mandine dece iz prvog braka. Ako im obaveze to dozvoljavaju, Mandićima nije strano da zajedno odu na izlet ili na kraće putovanje, a jednom nedeljno se vide na piću ili ručku. Jednostavno, oni su porodica, a to je nešto što porodica radi - ispričao je izvor „Alo!“.

BONUS VIDEO

Nataša Bekvalac otkrila sve tajne spota Dođi mami! Ovo niko neće moći da vidi