Džoni Dep i Amber Herd
Shutterstock
Džoni Dep i Amber Herd

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Supermodel Kara Delavinj imala je grupni seks sa direktorom "Spejs Eks-a" i "Tesle" i saosnivač "Pejpala" Ilonom Maskom i glumicom Amber Herd 2016. godine, tvrdi Džoni Dep!

Brojne javne ličnosti biće saslušane na sudu zbog milionske tužbe koju je pirat sa Kariba podneo protiv bivše supruge Amber, koja je optužila glumca da je nasilnik. Kako piše "Daily Mail", Džoni je naveo da bi Delavinj trebalo da bude saslušana jer je "bliska" sa Amber.

Herdova se nedugo nakon rastanka od Depa viđala s Ilonom Maskom, ali je glumac uveren da je njihova romansa počela još dok su oni bili u braku i da su se susreti dešavali u njegovom stanu u Los Anđelesu.

Džoni Dep i Amber Herd

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Sada je navodno otkriveno da je tim "susretima" pristustvovala i Delavinj, koja je imala trojku s Amber i Maskom 2016. godine u tom stanu.

Britanski tabloid prenosi izjavu obezbeđenja zgrade koje će svedočiti da su se "njih troje viđali u Depovom stanu", ali i izjavu prijatelja Amber Herd, koji je pred kamerama izjavio da su "sve troje bili zajedno".

Herdova je u jednom novinskom članku do detalja opisala kakvo je nasilje preživela, zbog čega je zaradila tužbu od glumca tešku 50 miliona dolara. Depovi advokati su pak izjavili da će sudu dostaviti snimke i slike sigurnosnih kamera koje dokazuju da je lažirala povrede, kao i da su slike modrica koje su obišle svet "bile šminka".

Pročitajte još:

Ilon Mask

Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Ni Herdova ni manekenka se nisu oglašavale ovim povodom. Inače, Mask je u martu počeo sa testiranjem brzog interneta, pa je lansirao 60 Starlink satelita. Sateliti se kreću u liniji i vidljivi su na noćnom nebu, a Beograđani su tokom vanrednog stanja imali priliku da ih vide nekoliko puta.

Interesantno je da je Mask nedavno dobio sina sa kanadskom pevačicom Grajms, a on je na Tviteru naveo da je dete dobilo šifrovano ime X A A-12, kao i da ne žele da detetu određuju pol. Njih dvoje planiraju da dete odgajau na rodno neutralan način.

Kara Delavinj

EPA/JUSTIN LANE

Foto: EPA/JUSTIN LANE