Jelisaveta Orašanin i Vuk Kostić
Rajko Ristić/Alo!
Jelisaveta Orašanin i Vuk Kostić

Rajko Ristić/Alo!

Jelisaveta Orašanin i Vuk Kostić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Popularni glumac živi u stanu sa majkom, a njegove komšije otkrile su šta misle o njemu, ali i glumici Jelisaveti Orašanin sa kojom je bio u vezi.

"Jao kako sam se samo iznenadila kad sam saznala da je Vuk glumac. Njegovu majku dugo znam i divna je žena, a njega sam sretala, mada nisam znala ko je i da je on njen sin. Kad sam shvatila, pitala sam Vukovu majku da li je on stvarno njen sin, a kazala sam joj i da obožavam da ga gledam u seriji. Skromno mi je zahvalila. Oni su tako normalni i fini ljudi", rekla je jedna komšinica, a onda se nadovezala druga:

"Volim što se ona njegova glumica udala jer ga je užasno namučila, dušu mu je kidala. Ova nova je prava lepotica", kaže ona, a onda se prisetila jedne situacije u kojoj joj se Jelisaveta, bivša devojka, posebno zamerila.

"Jednom ju je čekao sat vremena da dođe. On je niz ulicu išao besomučno dok je nije dočekao. Kad je napokon stigla, besan ju je pitao: "Pa pobogu gde si ti, čitav sat te čekam", a ona se samo smejala i bacila mu se u zagrljaj i poljubila ga. Ženski namazano je postupila", ispričala je komšinica.

Prva komšinica glumačkog asa otkriva da je jednom Vuk spasao komšiluk od požara.

"On i ja smo bukvalno išli od vrata do vrata u ova dva ulaza i govorili ljudima da se evakuišu. Kad smo videli da gori susedna zgrada, reagovali smo kako treba i kako smo najbolje znali, pored angažovanja vatrogasaca trebalo je obavestiti stanare, a Vuk je to vrlo angažovano radio", izjavila je.

Vuk Kostić

Screenshoot Youtube

Vuk Kostić, Foto: Screenshoot Youtube