Maja Odžaklijevska
Printscreen
Maja Odžaklijevska

Printscreen

Maja Odžaklijevska, Foto: Printscreen

Najraskošniji vokal bivše Jugoslavije, Maja Odžaklijevska, bila je dugogodišnji saradnik i prijatelj Sanje Ilića, koji je danas preminuo u 70. godini usled posledica korona virusa. Maja je, nažalost, tužnu vest saznala kada smo je pozvali, te isprva nije mogla da poveruje da Sanje više nema.

- Ne, nisam čula, ja se izvinjavam. Šta pričate? Ja sam na selu. Ma, jel moguće - rekla je Maja vidno potresena i šokirana.

- Jeste li vi sigurni u to, jel to zvanična informacija - pitala je Odžaklijevska, a kada je saznala šta se dogodilo, uspela je da kaže koju reč o svom prijatelju.

- Mnogo smo sarađivali i bili smo jako dobri drugari. Žao mi je, mnogo mi je žao, ali nešto nije u redu. Sad, svašta mi prolazi kroz glavu. On je bio jako revnosan i radan čovek, sve se bojim da se nije možda Fajzerovom vakcinom vakcinisao, za koju kažu da je jako opasna - rekla je pevačica svoje mišljenje i pretpostavku.

 - Ne znam, ali mi je nenormalno da čovek u njegovim godinama umre. On je za mene još uvek mlad čovek. Moja majka je živela 89 godina, pa onda od svih očekujem da prežive 85, pa posle, ajde, naživeli smo se. Svako ko umre ranije, mnogo je to bolno za mene - govorila je Odžaklijevska za Telegraf Jetset kroz suze.

- Šta da vam kažem, ja sam imala dugogodišnju saradnju sa Sanjom. To je bio jedan poseban odnos koji se provlačio iako sam nastavila da radim sa Radetom Radivojevićem. Otkako čuvam Luku nisam bila u nekom neposrednom kontaktu, ali videli smo se pre dve godine na Ohridskom festivalu, posle čega je došlo do nekog malog nesporazuma između nas. Ponovo smo se nešto čuli i tom prilikom kada smo poslednji put razgovarali mi je rekao: "Dugujem ti veliko izvinjenje i tražim oprost za ono što sam uradio, ali želeo bih i da ti objasnim" i ja mu kažem: "Nismo deca, ajmo, prevazilazimo takve sitne čarkice, to je stvarno nebitno" - prisetila se Maja poslednjeg razgovora sa Sanjom.

PROČITAJTE JOŠ: