Dragana i Milica
Alo!
Dragana i Milica

Alo!

Dragana i Milica, Foto: Alo!

Da pravo i iskreno prijateljstvo na javnoj sceni postoji dokaz su glumica Dragana Mićalović i pevačica Milica Pavlović koje se dugi niz godina druže. Dolaze iz istog grada, Leskovca, a druženje su nastavile i u Beogradu, gde su vezane za svoj posao i karijeru. Dragana nam je otkrila da ne sluša muzički žanr koji Milica izvodi, ali da poštuje njen rad, kao i to da se mnogim njenim kolegama glumcima ova zanosna pevačica dopala.

Milica Pavlović

Promo

Milica Pavlović, Foto: Promo

- Milica i ja sa dugo poznajemo jer smo iz istog grada. Ona je omiljena u Leskovcu pre svega jer je dobar čovek. Ne verujem da postoji neka osoba koja nju ne voli - otkrila je Dragana i dodala da na šarm se*si senjorite nisu imune ni mnoge njene kolege.

- Vodila sam je na nekoliko predstava i svi su bili oduševljeni njom. Mislila sam da će glumci koji ne slušaju njenu muziku biti skeptični, ali znali su ko je ona. Međutim, nekima se dopala - rekla nam je kroz smeh Dragana.

- Glumci je vole jer ima energiju i dosta njih mi je reklo da cene njen rad i da poštuju to što daje svoj maksimum. Inače, ja ne slušam tu muziku, ali nisam videla da neko na našoj sceni pravi muziku kao ona - zaključila je Dragana Mićalović.