Dragan Bjelogrlić
Alo!/Dejan Briza

 

Dragan Bjelogrlić

Tanjug/Dimitrije Goll

Dragan Bjelogrlić, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Mnoge poznate ličnosti iz sveta šoubiznisa su rođaci pa je takav slučaj i sa Draganom Bjelogrlićem čija je jedna sestra glumica, a druga pevačica i voditeljka.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Maрина Воденичар (@marinavodenicar) on Dec 1, 2019 at 5:28am PST

Glumica Marina Vodeničar pojavila se u prvoj sezoni serije "Senke nad Balkanom" čiji je tvorac Dragan Bjelogrlićgde je glumila Bjelinu sestru Smilju, a njih dvoje su brat i sestra i u stvarnom životu.

Dragan Bjelogrlić

Screenshoot Youtube

Dragan Bjelogrlić, Foto: Screenshoot Youtube

Marinu i Bjelu povezuje rodbina iz Barande, ali njih dvoje nikada javno ne ističu da su brat i sestra po daljoj liniji.

A Bjelina sestra od tetke je Zorana Pavić, nekadašnja zvezda devedesetih, a o svom bratu je prvi put javno pričala u emisiji kod Lee Kiš.

- Ja sam prevashodno pop pevačica i ako nešto imamo u ovoj zemlji to su glumci. Iskrena da budem, neke stvari koje sam radila uz emotivnu podršku svog brata trudila sam se da ih uradim donekle sama. Pričam o monodrami Kad žena voli, koju je on izdao, a koju sam ja uradila u nekom drugoma aranžmanu. Van pameti je da on mene kao sestru zove da glumim pored ovakvih glumaca - objasnila je Zorana Pavić 2016.

Podsećamo Zorana je bila učesnica rijaliti "Farma" 2013. godine.

Zorana Pavić

Masanori Jošida

Zorana Pavić, Foto: Masanori Jošida

Ona se, inače, u medijima više ne pojavljuje kao pevačica već kao voditeljka pa je publika imala priliku da je gleda i u emisiji “Ko vam dade termin”.

Pored toga, angažovana je i u pozorištu, a poslu se vratila nakon što je dobila bitku sa teškom bolešću.

Tek ponekad se danas “lati” mikrofona i nastupa.

Naime, 2009. godine pisalo se da ima rak grlića materice, ali ona je to demantovala i ispričala da je u pitanju specifična bolest koja ju je prikovala za krevet, ne želeći previše da detaljiše.

Dragan Bjelogrlić

Vladimir Marković

Dragan Bjelogrlić, Foto: Vladimir Marković

- Shvatila da je moj problem uzrokovan emotivnim šokom koji sam doživela i spakovala sam ga u fioku praveći se da ne postoji. Sve što mi se u prošlosti dogodilo izazvalo je ozbiljan hormonski poremećaj koji me je prikovao za krevet. Ali, to je situacija s kojim sam morala sama da se izborim. Problem je ličan i autentičan, ali nisam želela da o njemu javno govorim do danas. Možda je moja greška što nisam rekla i sprečila insinuacije. Uprkos bolesti, radila sam, samo se nisam eksponirala u javnosti - rekla je pevačica.

Pet godina kasnije, 2014. godine, doživela je manji srčani udar, ali i pored toga optimizam i vedar duh nisu je napustili.

- Ma hajte, ništa strašno. Izdržalo je moje srce i gore stvari od jednog infarkta- rekla je Zorana nakon što je doživela srčani udar.