Jelisaveta Orašanin
Screenshoot Youtube
Jelisaveta Orašanin

Screenshoot Youtube

Jelisaveta Orašanin, Foto: Screenshoot Youtube

Uskoro će ljubitelji serija imati prilike da je gledaju u “Drim timu”, gde glumi kozmetičarku, a ovaj lik joj se posebno dopao, te će njenoj karijeri dati novi ton i publika je posebno zavoleti kao komičarku.

Jelisaveta Orašanin

Foto: Alo

Jelisaveta Orašanin, Foto: Foto: Alo

- Drim tim je duhovita i emotivna priča o porodici, “malom” čoveku, snovima, neodustajanju, volji, borbi i zajedništvu. Prikazana kroz oblik parodije i sportski duh, ona govori o upornosti i rešenosti zahvaljujući nizu neočekivanih zapleta i okolnosti iz svakodnevog života. Ovo nije priča o fudbalu - fudbal je više sredstvo koje se koristi kako bi se kroz sportski duh, ali i porodične, komšijske, prijateljske odnose vratio fokus na važnost zajedništva i vrednosti o kojima se, čini se, manje govori - kaže za “Super TV” Jelisaveta Orašanin.

Kako je poznata kao neko ko je veliki perfekcionista, kako na poslovnom tako i na privatnom planu, te da kada je reč o izgledu redovno posećuje salone lepote, nemetnulo se pitanje da li je za potrebe uloge kozmetičarke pokupila neke fore koje je kasnije iskoristila da oboji svoju ulogu u “Drim timu”, Jelisaveta kaže:

- U ovoj seriji poverena mi je uloga Srede, manikirke. Ona je mlada, luckasta i veoma slobodna na jeziku. Šta ona zamisli to ostvari bez mnogo muke. Živi za sadašnji trenutak. Po ugledu na “zvezde iz časopisa” njoj se rađa ideja da baš takav život zaslužuje i treba da živi. Sreda u nekoliko epizoda pravi potpuni džumbus u pododici u koju je došla samo zbog manikira, ali neplanirano ostaje duže. Verujem da će serija “Drim tim” biti veoma zabavna i duhovita, i da će zbog nje publika nasmejanih lica iščekivati i gledati svaku narednu epizodu.

Jelisaveta Orašanin

Screenshoot Instagram

Jelisaveta Orašanin, Foto: Screenshoot Instagram

Veliko joj je zadovoljstvo što je tokom snimanja serije imala priliku da sarađuje sa mnogim kolegama, sa kojima je do sada radila, ali joj je posebno drago što je imala prilike da upozna i neke s kojima prvi put deli kadar.

- Glumačka ekipa koju čini ova serija, kao i reditelj Dejan Zečević sa kojim imam višegodišnje iskustvo i prijateljstvo preko serije “Vojna akademija” je veoma inspirativna i draga. Radovala sam se svakom snimajućem danu.

Radujem se projektima

Iako je pandemija virusa korona uticala da se mnogi projekti na neko vreme stopiraju. Radosna vest glumcima je bila kada su dobili zaleno svetlo da mogu da nastave sa radom.

Jelisaveta Orašanin

Foto: e - stock

Jelisaveta Orašanin, Foto: Foto: e - stock

- Mislim da smo se svi dovoljno odmarali. Svaki put se iznova radujem svakom novom projektu, kako tuđem tako i svom - istakla je Jelisaveta.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Dragana

15.10.2020 12:02

Ako je ona lepa, ko je onda ruzan?!