Aleksandar Srećković Kubura
Alo!/Rajko Ristić
Aleksandar Srećković Kubura

Alo!/Rajko Ristić

Foto: Alo!/Rajko Ristić

Nakon burnog perioda u braku i krize kroz koju su prošli, glumac Aleksandar Srećković Kubura i njegova supruga fitnes instruktorka Marija navodno su doneli odluku da se razvedu.

Još od jeseni prošle godine kada je uslikao Mariju kako je u javnosti prisna sa nepoznatim muškarcem spekulisalo se da je bračni par pred razvodom.

- Iako su pokušavali da spasu svoj brak nekoliko puta, Marija i Kubura su shvatili da je došao kraj i zato su podneli papire za razvod. Nakon svega što su prošli morali su da se pomire sa činjenicom da u njihovom odnosu odavno stvari ne funkcionišu i da je najbolje da svako nastavi svojim putem - navodi izvor blizak paru.

Podsetimo, u septembru prošle godine Marija je uslikana kako u jednom beogradskom kafiću razmenjuje nežnosti sa nepoznatim muškarcem.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Kapitansha 2...Ukrain.... #капитанша2 #актёр #актёрскоеискусство #serija

A post shared by Aleksandar Sreckovic (@kubura.kubura) on Mar 1, 2019 at 7:21am PST

- Poslužila sam se trikom od pre nekoliko godina kada je Kubura na sličan način uživao u jednom kafiću. Samo sam prepisala scenario iako u školi to nikada nisam radila. Ne vidim u tome ništa strašno, tada nisam pričala o problemima koje sam imala, tako da neću ni sada o ovome - rekla je Marija. Nakon toga u medijima su se pojavile tvrdnje da je fitnes instruktorka uveliko posetila advokata kako bi što pre pokrenula brakorazvodnu parnicu.

- Marija je advokatu saopštila da nema nameru da se odrekne stana u kom zajedno žive i tražiće da pripadne njoj, kao što će tražiti i starateljstvo nad mlađim sinom Vanjom, dok je stariji Aleksa punoletan - naveo je svojevremeno izvor magazina "Story".

Naime, Marija i Kubura u braku su više od 20 godina, a prvi jasan dokaz da u njihovom odnosu ne cvetaju ruže bio je kada je glumac uslikan kako u javnosti razmenjuje poljupce sa mladom producentkinjom. U pitanju je Petra Radivojević sa kojom je Kubura u tom trenutku radio na zajedničkom projektu i sa kojom je navodno bio čak tri meseca u tajnoj vezi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Kuća, Pos'o..... A kad će opet kuća?? #kalenicpijaca #kubura #cuburskipark #actorslife

A post shared by Aleksandar Sreckovic (@kubura.kubura) on Feb 28, 2019 at 3:59am PST

Marija je o suprugovoj prevari saznala iz medija nakon što su se u javnosti pojavile fotografije na kojima se Kubura ljubi sa Petrom i provodi popodne na zemunskom keju. Nakon tog skandala Kubura i Marija nisu se oglašavali tim povodom, a onda su se nekoliko meseci kasnije pojavili zajedno na premijeri jednog filma i nastavili da žive zajedno i time svom braku pružili još jednu šansu.

Ipak nakon šest godina ponovo je došlo do bračne krize pa izgleda da je par konačno rešio da stavi tačku na brak i da svako od njih krene svojim putem.