Miloš Biković
Printscreen
Miloš Biković

Printscreen

Miloš Biković, Foto: Printscreen

Miloš je velika zvezda i van granica Srbije, a veliku podršku u svemu ima od porodice, majke i brata. Njegov brat se zamonašio kada je Miloš bio dete, roditelji su im se razveli, otac mu je otišao u Nemačku, a preminuo je 2006. godine što je glumcu i te kako teško palo.

Preporučujemo:

Naime, Mihajlo je otišao u manastir sa 22 godine, a studirao je s potomcima ruskih emigranata koji su došli u Srbiju nakon Oktobarske revolucije. Miloš je svojevremeno ispričao da iako priča sa njim kao sa bratom, da se uvek seti da je on ipak monah koji je svoj život posvetio Bogu i da ponekad, kada u razgovoru poželi da mu protivureči, zastane i umesto toga, uvek kaže: - Razmisliću o tvojim rečima.

Priča se da je upravo Mihajlo "krivac" za rođenje mlađeg brata, te je on jednom prilikom izjavio:

- Kada je naša majka imala dilemu da li da rodi, ja sam rekao - Naravno, jer dok je on mali, ja ću štititi njega, a kada on poraste, a ja budem stariji, on će štititi mene. Upravo takav je naš odnos danas. Miloš ima izuzetan osećaj za pravdu, uz razvijen zaštitnički stav.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Когда работа в радость! Slobodan dan na poslu. #такойвыходной #sundaymood

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Sep 6, 2020 at 7:39am PDT

Biković je sarađivao i sa poznatim holivudskim glumcem Antoniom Banderasom, te je 2017. godine snimio film "Muzika tišine".

Ipak, iako mu je ponuđena prilika da glumi u Holivudu, on je to odbio jer je istakao da je zadovoljan kvalitetom produkcije i radom u Rusiji.

Kako je jednom prilikom naveo, detinjstvo mu nije bilo lako, te se s porodicom zbog rata, inflacije i nemaštine selio po celom Beogradu.

Zato je danas pažljiv s novcem. Miloš je nedavno o tome pričao i za ruske medije kako je majci od prvog velikog honorara uzeo stan u Beogradu, ali da je ona skromna žena kojoj pokloni ne znače mnogo.

Što se tiče ljubavnog života, Miloš nikada nije voleo da govori mnogo, ali kada je bio zaljubljen i srećan, nije imao problem da se sa lepšom polovinom pojavi na crvenom tepihu i tako privuče pažnju javnosti. Nedavno je raskinuo romansu sa Valjevčankom, manekenkom Barbarom Tatalović, sa kojom je bio u ljubavi od prve polovine 2018. godine.

Uprkos tome što su se zajedno pojavljivali na događajima, te podržavali javno, ljubavi je došao kraj zbog prevelike udaljenosti. Čini se da je način života i udaljenost presudila i ostalim Bikovićevim vezama, budući da je u nekoliko kratkih oglašavanja nakon raskida, Miloš uvek kao razlog isticao upravo udaljavanje.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Устал? Да нет... сниматься 17 часов... не проблема ? Nisam umoran... svež sam ? jupi...

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Aug 23, 2020 at 11:38am PDT

Pre Barbare, glumac je bio sa mnogim lepim ženama. Tako je njegova prva devojka koju je predstavio javnosti bila koleginica Brankica Sebastijanović, sa kojom je zaigrao na platnu, a sa kojom je 2014. godine započeo vezu koja je trajala nekoliko godina.

Nakon raskida sa Brankicom 2014. godine, glumca su povezivali sa Nevenom Božović, ali i Sofijom Milošević, a posle toga je bio sa ruskim modelom Sašom Lus i glumicom Aglajom Tarasovom.

Iako je jedan od najpoznatijih i najplaćnijih glumaca na našim prostorima i najpoželjniji neženja, Miloš je ostao skroman i i dalje stoji čvrsto na zemlji i reži pravim vrednostima.

Pročitajte još: