Danijela Štajnfeld
Instagram
Danijela Štajnfeld

Instagram

 Foto: Instagram

Ona se sama pita zbog čega je to, a uz to je obrazložila zbog čega nije htela da otkrije ime svog silovatelja.

Danijela Štajnfeld

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Inače, u jednom delu filma čuje se i njen ragovor sa silovateljem

- Htela sam da publika čuje razmišljanje o obrazloženje silovatelja. Ne samo nada mnom nego i nad drugim ljudma, to je obrazloženje zašto neko to može da radi i zašto uzumja sebi za pravo da to radi. Da je njegova izjava bila suvše lična, ne bih je stavila u film.

O sebi je rekla i da se konačno zacelila.

- Sada sam sasvim dobro, iskreno ne bih mogla da pričam sa vama niti da se pojavim u Srbiji na projekciju filma na Paliću da nisam sve raščistila sa sobom. Da nisam zacelenja, ja bih još bila polomljena, plakala bih i ne bih mogla da govorim na ovu temu.

Danijela je u intervjuu rekla i da je spremna da danas ponovo voli.

- O da, jesam. Kada sam povratila veru u sebe, vratila se i vera u ljubav.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (3)

Teodora Lektora

28.09.2020 14:34

Je l ne znaš zašto se ćuti o silovanjima? Zato što nema smisla to pričati a ne imenovati krivca, kao što ti radiš. Eto zašto. Jer ako nema ni imena počinioca, ni dokaza da je uradio to što tvrdiš da je uradio, onda čemu tvoja prazna priča?

Buki

28.09.2020 17:30

Ona hoće da bude vesnik "me too", pošto je to videla u Americi, i to nije problem, ali svojim postupcima dovodi u sumnju svoj iskaz.Nemojmo gledati šta ljudi pričaju, gledajmo šta rade.Sve za sad, čini se, ostaje deo marketinga njenog debia.Tresla se gora, rodio se miš.Sramotno!

Ja

30.09.2020 11:31

Devojko! O čemu pričaš ti? Zar nisi ti jedna od onih koja se smejala u lice nekome ko je preživeo silovanje, prijavio i poslao počinioca u zatvor? Da Danijela, smejala si se i širila jako velike laži tada!