PRODUKCIJA POSLALA UPOZORENJE! Dalila se gušila u suzama! Udarili je tamo gde niko ne sme, odmah stigla reakcija od Velikog šefa!

Nije mogla da se smiri.

Dalila Dragojević
Dalila Dragojević, Foto: Screenshot Youtube

Miljana Kulić se sinoć posvađala sa Dalilom i Dejanom Dragojevićem. Tokom reklama, Dalila je izašla sa nekoliko cimera u dvorište i počela da plače.

TO TRAJE VEĆ 2 GODINE?! Džala Brat i Buba Koreli nudili Ani Korać 12.000 evra za se*s utroje?!

Inače, dok se ova sitaucija odvijala, na drugom kraju "Zadruge", Marija Kulić savetovala je svoju ćerku Miljanu da se ne svađa sa Dalilom.

- U životu mi niko nikada nije ništa rekao za veru, nešto! Ja sam imala tu temu sa Mićom i iznenadila sam se kako zna sve praznike - rekla je Dalila, a onda je zagrlila Miću i počela da plače: Ma neću! Mićo... To je ružno. Ja nju nisam uvredila! - pričala je Dalila.

Kada je voditelj Ognjen Amidžić vratio u kuću, kako bi zadrugarima rekao ko je drugi nominovani stanar, saopštio je ukućanima da je zabranjeno svađati se na verskoj i nacionalnoj osnovi.

2 PUTA POKUŠAO DA SE OBESI, SKINULI GA U POSLEDNJI ČAS! Bivša žena Zokija Šumadinca otkrila nove zapanjujuće detalje: "To je nasledno, i majka mu se vezivala za drvo!"

- Pre nego što nastavimo, povodom svađe u koju ste upale vas dve, svi znate da u ovom rijalitiju nije važno koje ste vere i koje ste nacije. Nema nikakve razlike između svih vas. Produkcija vas upozorava da se u svim daljim svađama, na bilo koji način, ne dotičete toga - rekao je voditelj Ognjen Amidžić.

Pogledajte kako je izgledalo.

 BONUS VIDEO:

Ljuba Pantović se pojavila na Pinkovoj žurki sa zavojima na licu!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi