Jelena Stupljanin
Printscreen/Instagram
Jelena Stupljanin

Printscreen/Instagram

Jelena Stupljanin, Foto: Printscreen/Instagram

Pre devetnaest godina prvi put prikazana je kultna serija "Lisice", za koju su mnogi tvrdili da je domaća verzija planetarno popularne serije "Seks i grad".

Za glumicu Jelenu Stupljanin, koja je u "Lisicama" tumačila Stašu, vreme kao da je stalo, te se ni posle gotovo dve decenije nije mnogo promenila.

Sećate li se plačljive Staše? Privlačili su je oženjeni muškarci, živela je sa majkom i večito je bila nesrećna na svim životnim poljima. Posebno na ljubavnom planu, gde nije imala mnogo sreće.

Jeleni, koja je tumačila Stašin lik, se očigledno sreća više osmehnula u privatnom životu. Danas ima 42 godine i dugo je živela na relaciji Njujork - Beograd.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jelena Stupljanin (@jelenastupljanin)

Glumila je u više od 30 predstava, a 2005. je dobila stipendiju princeze Elizabete Karađorđević za "Lee Strasberg Theater & Film Institute" u Njujorku i počela da pohađa "Actors studio", da bi kasnije i diplomirala pred komisijom koju su činili Robert de Niro, Džesika Lang i Meril Strip.

Od 2010. bila je stalna članica jednog tamošnjeg pozorišta. Pre nekoliko godina vratila se u Srbiju, nakon jedanaest godina boravka u Americi.

O ljubavnom životu ne voli mnogo da govori u javnosti, ali je poznato da se tokom leta 2019. na intimnoj ceremoniji udala za kolegu Bojana Dimitrijevića.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jelena Stupljanin (@jelenastupljanin)

Glumi u Ateljeu 212 i možete je često sresti na ulicama Beograda.

Gledaoci su nedavno imali priliku da je vide u seriji "Kamiondžije d. o. o." gde tumači lik Seke svastike. Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, Jelena se nije mnogo promenila od trenutka kada je doživela veliki uspeh ulogom Staše u seriji "Lisice".

BONUS VIDEO

PROČITAJTE JOŠ