Mina Lazarević
Alo!/Dejan Briza
Mina Lazarević

Alo!/Dejan Briza

Mina Lazarević, Foto: Alo!/Dejan Briza

Nakon prvog braka sa džez muzičarem Aleksandrom, Mina je uplovila u vezu sa baletanom Goranom Stanićem koji je fizički nasrnuo na nju u njihovom stanu pred dvoje maloletne dece.

Incident se desio u avgustu 2015. godine, a Minim suprug, osim nasilja u porodici, sumnjičio se i za nelegalno držanje automatske puške, kao i četiri kapisle za detonatore, koje je policija pronašla u stanu pošto je došla na poziv Mine Lazarević. On se sa sudom nagodio da godinu dana nosi elektronski nadzor u kućnom pritvoru.

Pročitajte još:

 

Mina je pre braka sa Goranom Stanićem, bila u bračnoj zajednicki sa džez muzičarom Aleksandrom sa kojim i danas ponekad nastupa, a za koga je rekla da joj je velika podrška.

Mina Lazarević o prvom suprugu ima samo reči hvale.

"Moja i Sašina saradnja se nikada nije ni prekidala. Mi sarađujemo zadnjih dvadeset godina. Imamo puno iskustva, svašta smo prošli i u bendovima i ovako kao duo i prosto volimo da radimo zajedno. Od njega imam uvek veliku podršku i to mi mnogo znači", rekla je ranije glumica.

Mina iz prvog braka ima punoletnog sina Luku.

Iako je ne viđamo često na malim ekranima, Mina je i te kako angažovana u pozorištima, a svi koji vole mjuzikle znaju da joj taj žanr i te kako stoji.