Crna Gora
printscreen
Crna Gora

printscreen

Crna Gora, Foto: printscreen

Vanja Radovanović izvinio se zbog šale na račun dece sa invaliditetom na konferenciji za štampu u Lisabonu, održanoj uoči nastupa na evrovizijskom takmičenju.

Od Radovanovićeve šale ogradilo se i rukovodstvo Radio Televizije Crne Gore (RTCG), kvalifikujući je kao neprihvatljivu i neumesnu, prenosi "Beta".

Crnogorski pevač je na konferenciji za štampu, na kojoj se predstavljao novinarima upitan da ispriča šalu, rakao:

Radovanović je rekao da je njegova šala neukusna i neumesna i da se najiskrenije izvinjava svima koje je uvredio.

- Šalu sam, pre svega, loše interpretirao. Njen autor je komičar Riki Džervejs i odnosi se na decu sa kancerom. Ja sam čovek koji ima dvoje dece i bolna iskustva sa bolestima poput kancera i nikada se ne bih šalio na uvredljiv način s tim, da bih bilo koga povredio - kazao je Radovanović, a preneli su podgorički mediji.

Direktor Televizije Crne Gore Vladan Mićunović ocenio je šalu predstavnika Crne Gore na Evroviziji kao neprihvatljivu i poručio da novinari, urednici i rukovodstvo RTCG ne žele da umanje taj događaj, niti dele takve vrednosti.

- Ovo što smo videli je neumesno, neprimereno, neprihvatljivo i ne odražava stav rukovodstva i novinara Javnog servisa. Žalim zbog toga i nadam se da će Vanja Radovanović, koga znam kao korektnog i vaspitanog čoveka, naći način da objasni ovu situaciju i da se odredi prema svemu tome - rekao je Mićunović.

 

Komentari (3)

Nina

11.05.2018 12:05

Dali si siguran da su to tvoja deca,jer da imaš nebi rekao za tuđu,jer karma je čudna stvar.

Jasna Simonović

11.05.2018 14:58

Tužno, ali mladi greše, nisu svesni ponekad...važno je da shvati da je pogrešio...

Vuk

12.05.2018 08:54

Ne izgleda nimalo inteligentno, cuj pred kamerama takvo nesto bubnuti??!!