Rade Šerbedžija
TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ bg
Rade Šerbedžija

TANJUG/ RADE PRELIC/ bg

Rade Šerbedžija, Foto: TANJUG/ RADE PRELIC/ bg

Lucija Šerbedžija, ćerka Radeta Šerbedžije, je glumica sa raskošnim nizom, a o njenom talentu svedoče ostvarenja "Novo doba", "Rokenrol", "Rimejk" i mnoga druga. On je glumac, scenarista i reditelj Filip Gajić. Igrao je u filmovima "Zovem se Elif", "Kartina".

PROČITAJTE JOŠ:

 

Kao reditelja i scenariste ime Filipa Gajića stoji iza Vršačke pozorišne jeseni, Sizifa K. Član je Beogradskog dramskog pozorišta. 

Kakva veza spaja njega i Luciju? Njih dvoje su bili u braku koji je trajao čitavih osam godina, u kojem su dobili Anastaziju i Sergeja, a nakon razvoda su o svojim odnosima rado govorili.

Lucija Šerbedžija

Screenshot Instagram

Lucija Šerbedžija, Foto: Screenshot Instagram

"U odličnim. Mi smo dvadeset godina pre nego što smo se venčali, bili dobri prijatelji i to je verovatno razlog što i danas o svemu možemo da razgovaramo. Volimo se i poštujemo", rekla je glumica 2016. godine za "T portal", a Gajić je 2014. godine njihov razvod prokomentarisao na svom blogu.

Filip Gajić

Screenshot Youtube

Filip Gajić, Foto: Screenshot Youtube

"Lucija i ja smo se rastali pre dve godine i nastavili smo da budemo prijatelji. Tajno smo se venčali u jednom maslinjaku, tako je slučaj hteo, tajno smo se i rastali, kraj istog tog maslinjaka. I početak i kraj smo zalili širinom ", preneo je "Blic".

Rade Šerbedžija

Screenshot Instagram

Rade Šerbedžija, Foto: Screenshot Instagram

Pogledajte BONUS video:

Prozvao je Snežanu Dakić jer se bez grama šminke pojavila u javnosti, ona ga komentarom oduvala!